Digitale kraanweegschaal, 1T, 1000 kg, 2200 lbs, elektronische hangende weegschaal met afstandsbediening, zware industriële hangweegschaal, trekweegschaal, oplaadbaar, draagbare wildweegschaal met lcd-display en hoge nauwkeurigheid


€ 77,78

  • 1000 kg grote weegcapaciteit: de roestvrijstalen ring en haken van de mini-hangschaal zijn robuust en duurzaam, met een maximale capaciteit van 1000 kg. De hangende weegschaal wordt geleverd met zeer nauwkeurige sensoren, en de verdeling van de digitale hangweegschaal is slechts 0,2 kg, die meer nauwkeurigheid meten. En lb & kg kan via de afstandsbediening worden geschakeld. Het hangende ontwerp van deze digitale weegschaal zorgt ervoor dat je handen vrij blijven.
  • ⚡【Duurzaam en breed gebruikt】Onze zware kraanweegschaal maakt gebruik van een verdikte aluminium gegoten behuizing, roestvrijstalen sluiting en gelegeerde stalen haken. Het duurzame ontwerp van de behuizing maakt de weegschaal in staat om zware taken voor een lange tijd uit te voeren. Deze hangende weegschaal is zeer geschikt voor boerderij, jacht, groenten kopen, bagage, expresverzending, vissen, landbouw, werkplaats, familie enz.
  • LCD-display: uitgerust met lcd-display met achtergrondverlichting en functietoetsen, om aan je verschillende behoeften te voldoen. Het grote display maakt het mogelijk om de cijfers ook op grote afstand gemakkelijk af te lezen. De knop bovenaan is een aan/uit-schakelaar. De ‘HOLD/UNIT’ is de datablokkering/ontgrendeling bij het indrukken, de eenheid converteert tussen KG en LB als deze langer dan drie seconden wordt gehouden. De “Tare/Zero” dient voor het kalibreren of terugvoeren van de gegevens naar nul.
  • ⚡【Afstandsbediening】Deze hangende weegschaal ondersteunt draadloze afstandsbediening, zodat je op grote afstand kunt werken en de bedieningsafstand ongeveer 20 m kan bedragen. De afstandsbediening heeft vier knoppen voor A tot D. A tot C heeft dezelfde functie die overeenkomt met de knop van boven naar beneden op het frontpaneel van de weegschaal. D maakt het mogelijk om de achtergrondverlichtingsmodus van het LCD-scherm op de weegschaal te schakelen.
  • ⚡【Goede hulp voor ambachtslieden of werknemers】Deze schaal kan een geweldig cadeau zijn voor vissersliefhebbers, is geschikt voor visuitstapjes, ook perfect voor het wegen van bagage voor op reis. Klein en compact uiterlijk, zodat het eenvoudig is om je tas, tas enz. op te bergen, eenvoudig te dragen. Pakketlijst: 1 x kraanweegschaal, 1 x afstandsbediening, 1 x oplaadadapter, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Artikelnummer: B0BY1GHQ4Z Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale kraanweegschaal, 1T, 1000 kg, 2200 lbs, elektronische hangende weegschaal met afstandsbediening, zware industriële hangweegschaal, trekweegschaal, oplaadbaar, draagbare wildweegschaal met lcd-display en hoge nauwkeurigheid”

There are no reviews yet.