Diyife Keukenweegschaal met 2 Platforms 5kg/0.1g & 500g/0.01g, Dual Function Digitale Keukenweegschaal met 7 Eenheden, Tarra, PCS, Auto-Off, voor Keuken, Juwelen, Bakken, Koken, Batterijen Inbegrepen

€ 24,99

Categorieën: Keukenweegschalen
  • 💜【Uniek Dubbel Platform】 Gemakkelijk gelijktijdig multitasken. Het grotere platform heeft een minimale afleesbaarheid van 0,3 g en een maximale capaciteit van 5 kg. Het kleinere platform heeft een minimale afleesbaarheid van 0,03 gram en een maximale capaciteit van 500 gram. Het tweeregelige, verlichte LCD-scherm toont het gewicht van beide platforms tegelijk, zodat u altijd op de hoogte bent.
  • 💜【7 Weegeenheden】 Er zijn 7 eenheden (g / gn / oz / ozt / ct / tl / dwt) die kunnen worden verwisseld, zodat u verschillende voorwerpen kunt wegen.
  • 💜【Tare Functie & PCS & Auto Power Off】 Na het instellen van de container, druk op de TARE knop om te tarreren. Voor voorwerpen als schroeven en naalden kan de PSC-toets worden gebruikt om te tellen. Met de MODE toets kan het apparaat worden gewijzigd en de automatische uitschakeltijd worden ingesteld, 60 seconden, 120 seconden, 180 seconden voor de opties.
  • 💜【Roestvrijstalen Oppervlak & Gemakkelijk te Reinigen】 Het hoogwaardige roestvrijstalen platform biedt een elegante gebruikerservaring met een glad oppervlak dat snel schoonveegt en geen vlekken of geurtjes achterlaat. Met de achtergrondverlichting kunt u het ’s nachts duidelijk lezen. Bovendien zijn er functies voor lage batterijspanning en overbelasting.
  • 💜【Brede Toepassing】 Geleverd met 3 x AAA batterijen. Klein platform voor het wegen van kleine kostbaarheden zoals goud, zilver, munten, juwelen, edelstenen, tabletten, dieetproducten, kruiden, stof en specerijen. Het grote platform kan worden gebruikt voor het wegen van fruit, steaks, kalkoenen en andere iets grotere voorwerpen.【Garantie】. Wij bieden een terugbetaling van 45 dagen en een zorgeloze service van 12 maanden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diyife Keukenweegschaal met 2 Platforms 5kg/0.1g & 500g/0.01g, Dual Function Digitale Keukenweegschaal met 7 Eenheden, Tarra, PCS, Auto-Off, voor Keuken, Juwelen, Bakken, Koken, Batterijen Inbegrepen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten