Omron Weegschaal voor volledige lichaamsanalyse BF511 met hand-tot-voetmeting, blauw – meet lichaamsvet, gewicht, visceraal vet, skeletspiermassa, basaal caloriemetabolisme en BMI, pak van 1

De BF511 lichaamscompositiemeter van OMRON is een klinisch gevalideerd meetapparaat dat gebruikmaakt van handen en voeten om zes nauwkeurige lichaamsmetingen te verrichten. Nauwkeurige bio-elektrische impedantie-analyse technologie met acht sensoren verzekert een hoge meetconsistentie.

€87,60


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
 • Meet nauwkeurig gewicht, lichaamsvetpercentage, visceraal vet, skeletspiermassa, basaal metabolisme en BMI-berekening
 • Volledige lichaamsmeting met behulp van 8 sensoren die op handen en voeten worden geplaatst
 • Familiemodel, ook geschikt voor kinderen vanaf zes jaar (uitzonderingsmeting van visceraal vet en skeletspiermassa alleen voor personen tussen 18 en 80 jaar)
 • Gewichtsweergave in kilogram of pond (tot 150 kg/330 lbs)
 • omvang van de levering 1 Omron Bf511 lichaamsanalyse apparaat (turquoise) met 8 sensoren, 4 AA-batterijen, gebruikershandleiding
 • De BF511 is een lichaamsanalyseapparaat dat daadwerkelijk een levend menselijk lichaam leest waarin vloeistoffen en bloed constant in beweging zijn.
MerkOMRON Healthcare
KleurBlauw
Productafmetingen10L x 20W x 20H centimeter
MateriaalMetaal
Gewicht van item2.1 Kilogram

dat OMRON Lichaamsanalyseapparaat BF511 is een klinisch gevalideerd apparaat voor het meten van het hele lichaam. Het bepaalt 6 nauwkeurige metingen van de lichaamssamenstelling. De nauwkeurige bio-impedantieanalysetechnologie met 8 sensoren, die zowel op handen als voeten worden toegepast, zorgt voor een hoge meetnauwkeurigheid.

De BF511 is meer dan alleen een weegschaal. Het apparaat ondersteunt je motivatie tijdens een dieet of fitnessprogramma of helpt je om eenvoudige veranderingen in je levensstijl aan te brengen, zoals een gezond dieet en meer beweging. Het toont lichaamsgewicht, lichaamsvetpercentage, basaal metabolisme en percentage skeletspiermassa, waardoor u een overzicht krijgt van uw succes. De hierboven genoemde parameters laten zien hoe efficiënt uw lichaam werkt, waardoor u gemakkelijker uw fitness- en gewichtsverliesdoelen kunt bereiken.

Geschikt voor het hele gezin. Voor dagelijks gebruik vanaf zes jaar (voor BMI en lichaamsvetcontrole). Eenvoudig in gebruik Robuust ontwerp voor een lange levensduur. De BF511 is het ideale fitnesshulpmiddel en is altijd beschikbaar voor u thuis. Verkrijgbaar in twee kleuren: turquoise of donkerblauw.

Voor het beste resultaat meet u dagelijks de lichaamssamenstelling in dezelfde omgeving en onder dezelfde omstandigheden. Lees de gebruiksaanwijzing.

1) Meting van visceraal vet, lichaamsvet, skeletspiermassa, basaal metabolisme

Specificaties:

* Gewicht: ca. 2,2 kg (met batterijen)
* Afmetingen: ca. 303 x 327 x 55 mm
* Maximaal draagvermogen: 150 kg
* Hoogte: 100,0 tot 199,5 cm
* Leeftijd: 6 tot 80 jaar
* Meeteenheden: kg (cm) /lb (voet/inch)
* Voeding: 4 AA-batterijen (R6) (alternatief AA-alkalinebatterijen, LR6)
* Levensduur batterij: ca. 1 jaar (voor mangaanbatterijen en vier metingen per dag)
* Inhoud: lichaamsanalyseapparaat, 4 AA-mangaanbatterijen (R 6), garantiekaart, gebruikershandleiding

 • Batterijen: ‏ : ‎ 4 AA batterijen vereist. (inbegrepen)
 • Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
 • Productafmetingen ‏ : ‎ 30.3 x 32.69 x 5.49 cm; 2.1 kg
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
 • Fabrikant ‏ : ‎ Omron Medizintechnik Handelsgesellschaft
 • ASIN ‏ : ‎ B0033AGBW0
 • Modelnummer item ‏ : ‎ HBF-511B-E
 • Land van herkomst ‏ : ‎ China
 • Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omron Weegschaal voor volledige lichaamsanalyse BF511 met hand-tot-voetmeting, blauw – meet lichaamsvet, gewicht, visceraal vet, skeletspiermassa, basaal caloriemetabolisme en BMI, pak van 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *