Soehnle Bagageweegschaal, reisweegschaal, voor onderweg, kofferweegschaal met hoge draagkracht, mobiele weegschaal met stevige draagriem en metalen haken


27,64

  • Mobiel wegen – deze handweegschaal is ideaal om thuis, bij het winkelen of op reis diverse voorwerpen zoals bagage, schooltas of boodschappentassen moeiteloos te wegen.
  • Hoge belastbaarheid – de ruimtebesparende digitale weegschaal beschikt over een hoge draagkracht van maximaal 50 kg, waarbij het gewicht in een verdeling van 100 g wordt weergegeven.
  • Robuuste uitvoering – de hangweegschaal is uitgerust met een stevige draagriem met metalen haken en is daardoor niet alleen bestendig, maar ook zeer duurzaam.
  • Ruimtebesparende vorm – dankzij het compacte ontwerp kan de zakweegschaal gemakkelijk worden opgeborgen en is daardoor de ideale metgezel voor onderweg of op reis.
  • Inhoud levering – Soehnle reisweegschaal, mobiele digitale weegschaal met draagkracht van maximaal 50 kg in 100 g verdeling, stevige draagriem met metalen haak, met instelfunctie, artikelnummer: 66172
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Soehnle Bagageweegschaal, reisweegschaal, voor onderweg, kofferweegschaal met hoge draagkracht, mobiele weegschaal met stevige draagriem en metalen haken”

There are no reviews yet.