Flintronic Digitale weegschaal, koffer, weegschaal voor koffer, digitale weegschaal, gewichtsweegschaal, koffer 50 kg/110 lb met lcd-display voor het winkelen van reizen en vissen


€ 8,99€ 17,02

  • 【LCD-display met achtergrondverlichting en tarra-functie en 4 eenheden】 De digitale bagageweegschaal met lcd-display met achtergrondverlichting vergemakkelijkt het aflezen van de gewichtswaarde ook in het donker. Bovendien heeft de digitale reisweegschaal een tarrafunctie met slechts één druk op de knop en er zijn 4 gewichtseenheden (pond, gram, ounces, kilogram) om uit te kiezen, wat zeer praktisch is.
  • Zeer nauwkeurige aflezing: de Flintronic bagageweegschaal is een hangende digitale weegschaal met hoge precisie. (Capaciteit: 50 kg, waardering: 0,03 pond/10 g.) Houd het object bij het wegen in evenwicht om de nauwkeurigheid van de gemeten waarde te garanderen, omdat het schudden van de bagage de gegevens instabiel kan maken.
  • 【Licht, duurzaam en eenvoudig te dragen】 De bagageweegschaal is ergonomisch ontworpen, robuust en duurzaam, bestand tegen de tand des tijds en op reis. En het product is klein en licht, zeer eenvoudig te dragen.
  • Breed toepassingsgebied: onze elektronische hangbagageweegschaal kan worden gebruikt voor het wegen van bagage van luchtvaartmaatschappijen, je kunt het gewicht kennen voordat de luchtvaartmaatschappij je bagage controleert. Bovendien is het ook zeer geschikt voor post onderweg of voor huishoudelijk gebruik en het toepassingsgebied is zeer breed.
  • 💗【Gegarandeerde service】 Wij zijn ervan overtuigd dat de Flintronic bagageweegschaal de beste keuze moet zijn. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze professionele klantenservice zal je binnen 24 uur een bevredigend antwoord geven.
Artikelnummer: B0BM6T94TH Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Flintronic Digitale weegschaal, koffer, weegschaal voor koffer, digitale weegschaal, gewichtsweegschaal, koffer 50 kg/110 lb met lcd-display voor het winkelen van reizen en vissen”

There are no reviews yet.