-15%

Salter Digitale Keukenweegschaal – Compact en Stijlvol Ontwerp, Elektronische Kookweegschaal voor Thuis/Keuken, Weeg Voedsel 5 kg+ Aquatronic-functie, Inclusief Batterijen – Zwart en Chroom


17,0824,25

Wissen
  • KEUKENSCHALEN: Salter Housewares is sinds 1760 blijven groeien en bloeien in de huishoudelijke artikelenbranche. Salter is er zo zeker van dat u van hun producten zult houden, dat ze er 15 jaar garantie op geven!
  • KLASSIEK ONTWERP: Het eenvoudige ontwerp van de Salter digitale keukenweegschaal maakt het de ideale accessoire voor de keuken. Eten koken of een cake bakken? De zeer nauwkeurige sensor maakt het bereiden van voedsel eenvoudig en nauwkeurig.
  • NAUWKEURIGHEID OP ZIJN BEST: Salter weegschalen kunnen voedsel en ingrediënten wegen tot een hoge capaciteit van 5 kg in 1 g of 11 lbs in 1/10 oz stappen en het gewicht wordt weergegeven op het grote, eenvoudig af te lezen lcd-scherm.
  • MULTIFUNCTIES: Druk op de ON-ZERO-OFF-knop en blijf ingrediënten aan de kom toevoegen; tik op de UNIT-knop om te wisselen tussen metrische gram en keizerlijke ounces of gebruik de Aquatronic-functie voor het afwegen van vloeistoffen in milliliters.
  • INBEGREPEN IN DE DOOS: Samen met uw gloednieuwe set digitale keukenweegschalen, biedt Salter u een standaard CR2032-batterij om u meteen op weg te helpen met uw voedselbereiding.
Artikelnummer: B000ZNM51O Categorie:
Kleur

White, Zwart, zilver

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Salter Digitale Keukenweegschaal – Compact en Stijlvol Ontwerp, Elektronische Kookweegschaal voor Thuis/Keuken, Weeg Voedsel 5 kg+ Aquatronic-functie, Inclusief Batterijen – Zwart en Chroom”

There are no reviews yet.