Retoo Zakweegschaal, elektronische digitale milligram-weegschaal, multifunctioneel, precisieweegschaal, digitale weegschaal, goudweegschaal, 100 g, brievenweegschaal, laboratoriumweegschaal,

€ 8,29


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Zakweegschalen
  • Goed afleesbaar lcd-display: dankzij de grote cijfers en het blauw verlichte lcd-scherm is het aflezen van informatie op de elektronische zakweegschaal ook bij verschillende lichtomstandigheden uiterst eenvoudig. Het display onderscheidt zich duidelijk van de omgeving en zorgt voor goed afleesbare meetresultaten tot 100 g. Met zijn kleine afmetingen van slechts 65 x 34 x 5 mm zit hij je overal niet in de weg.
  • Weegprecisie tot 0,01 g – digitale milligram-wegen beschikt over een basis van hoogwaardig roestvrij staal en een lichte en compacte ABS-beschermhoes, die robuust en duurzaam is. De minimale weegeenheid bedraagt 0,01 g en de maximale belastbaarheid 100 g om nauwkeurige meetresultaten te garanderen. Vanwege de hoge precisie is het ideaal voor het meten van onder andere goud, zilver, munten, sieraden en edelstenen.
  • Ondersteuning van meerdere meeteenheden: dankzij de nauwkeurige indeling van 0,01 gram kun je altijd op de nauwkeurigheid van je weegresultaat vertrouwen, ongeacht welke waarde je meet. Bovendien elimineren verschillende gewichtseenheden zoals g, oz, gn, ct problemen bij de handmatige omrekening tussen hen. Bij deze multifunctionele precisieweegschaal is de tarrafunctie “Tare” met weegschaal beschikbaar, waarmee je het nettogewicht van je product in één oogopslag kunt bepalen.
  • Veelzijdig: de kleine 65 x 34 x 5 mm grote goudweegschaal is een uiterst veelzijdig gereedschap dat zijn afmetingen overtreft. De weegschaal is een ideaal hulpmiddel voor mensen die hun lichaamsgewicht moeten controleren, vooral op reis. Dankzij zijn nauwkeurigheid is het ideaal in de sieraden- of numismatieindustrie voor het wegen van sieraden, munten of andere waardevolle voorwerpen. Het helpt bij het bewaken van de dosering van medicijnen of bij het meten van specerijen in de keuken.
  • Werkt op batterijen: de digitale weegschaal werkt op een compacte CR2032-batterij, waardoor de brievenweegschaal onafhankelijk van stroombronnen en gemakkelijk te vervoeren is. Daardoor kunnen we de laboratoriumweegschaal overal gebruiken, zonder toegang tot een stopcontact te hoeven hebben. Het is uiterst nuttig op reis, op de camping of in situaties waarin we geen toegang hebben tot elektriciteit. Door het kleine formaat van de muntweegschaal past hij probleemloos in een tas, handtas of rugzak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Retoo Zakweegschaal, elektronische digitale milligram-weegschaal, multifunctioneel, precisieweegschaal, digitale weegschaal, goudweegschaal, 100 g, brievenweegschaal, laboratoriumweegschaal,” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten