Greater Goods Digitale zakweegschaal – 750 x 0,1 gram resolutie, laboratoriumanalytische weegschaal, gramschaal, espressoweegschaal, briefweegschaal


€ 39,39

  • Een premium keuze: een verfijnde digitale gramschaal voor de meest nauwkeurige metingen. Als het gaat om het meten van kleine dingen, is niets belangrijker dan precisie. Greater Goods zakschaal meet tot 0,1 gram met nauwkeurige nauwkeurigheid. Extra meeteenheden zijn onder meer: ounces, karaat, granen, troy ounces, en penny-gewicht.
  • Frisse kenmerken: Greater Goods denkt altijd aan de kleine dingen. Daarom hebben we het zo gemaakt dat het deksel van de zakweegschaal kan worden gebruikt als een lade, en je gemakkelijk meer items kunt meten. Inherent hebben zakweegschalen absurd kleine weegplatforms, maar we hebben dat probleem opgelost met een deksel/lade die de hoeveelheid ruimte die je hebt voor je objecten omdraait en verdubbelt.
  • Eenvoudig en stijlvol: een matzwarte afwerking, chromen weegsensor en contrast, omgekeerd verlicht LCD-scherm (perfect voor hoog en weinig licht). Greater Goods pocket schaal is zo glad, het is alsof het is ontworpen voor het racecircuit. Functionaliteit is niet altijd genoeg, soms is een item dat er geweldig uitziet net zo belangrijk.
  • True Support: Ons vriendelijke team in St. Louis is experts uit de industrie klaar om u te helpen met eventuele vragen die zich kunnen voordoen over uw zakschaal. We zijn trots op ons werk en willen dat je van begin tot eind een geweldige ervaring hebt.
  • Beyond A Purchase: Ja, we ontwerpen en produceren hoogfunctionerende, glad uitziende zakweegschalen, maar we waarderen de positieve impact van een aankoop, op mondiaal niveau, net zo veel als alles. Daarom werken we alleen samen met ethische fabrieken en zorgen we ervoor dat een deel van elke verkoop wordt teruggegeven aan een goed doel dat aansluit bij de aard van wat je gaat gebruiken.
Artikelnummer: B09XGWZNYX Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Greater Goods Digitale zakweegschaal – 750 x 0,1 gram resolutie, laboratoriumanalytische weegschaal, gramschaal, espressoweegschaal, briefweegschaal”

There are no reviews yet.