ORIA Digitale weegschaal, 200 g/0,01 g precisie-milligram, draagbare zakweegschaal, kleurverloop, met 7 eenheden converteren, lcd-scherm en tarra-functie, automatisch uit


€ 14,99

  • 【Hoge nauwkeurigheid LCD Backlit Display】- De zakweegschaal uitgerust met een hoge precisiesensor biedt hoge nauwkeurigheid voor u. Het weegbereik is tot 0.05g-200g met een verdeling van 0.01g. Zijn gevoeligheid is hoog en de meetgegevens zijn nauwkeuriger en stabieler. Bovendien kunt u dankzij het grote LCD-scherm met oranje achtergrondverlichting eenvoudig en duidelijk lezen.
  • 【6 Eenheidsconversie】- De digitale precisieweegschaal bevat alle benodigde eenheidsmetingen voor eenvoudige gewichtsconversie, converteer metingen tussen in g/oz/ozt/dwt/ct/gn in seconden. Het is handig voor u om de juiste eenheid te kiezen door op de “M” knop te drukken.
  • 【Tare Functie】- Plaats de container op de weegschaal, druk vervolgens op de “T” knop om het huidige gewicht in te stellen op nul, en dan worden items in een container geplaatst. Deze functie kan worden gebruikt om verschillende weegproblemen gemakkelijk op te lossen.
  • 【Intelligente indicatie】- Deze roestvrijstalen keukenweegschaal heeft een lage batterij en overbelasting prompt, die u kan helpen de batterij op tijd te vervangen en het correct te gebruiken om de levensduur van het product te verlengen. 180s Auto uit zonder werking om energie te besparen. 2 AAA batterijen inbegrepen.
  • 【Gemakkelijk te dragen】- Het clamshell ontwerp kan het weegoppervlak beter beschermen. Minimalistisch en compact ontwerp maken het een draagbare zakweegschaal om overal mee naartoe te nemen. ❤ Neem contact met ons op als er een probleem is over het item en onze service, we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.
Artikelnummer: B0C3VDM5VC Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA Digitale weegschaal, 200 g/0,01 g precisie-milligram, draagbare zakweegschaal, kleurverloop, met 7 eenheden converteren, lcd-scherm en tarra-functie, automatisch uit”

There are no reviews yet.