Diyife Pocket Scale 500g/0.01g, Digitale Milligram Schaal, Draagbare Mini Schaal Precisie Sieraden Schaal met Beschermhoes/Tablet, Tarra Functie, 5 Eenheden, 2 Batterijen – Zilveren Knop


€ 8,99

  • 💎【Hoge Precisie tot 0,01 g】 Hoge precisie sensoren kunnen een nauwkeurigheid bereiken tot 0,01 g en het vermogen om tot 500 g te meten, het is zeer geschikt voor kostbaarheden zoals juwelen en diamanten die een hoge precisie vereisen bij het wegen.
  • 💎 【Dekking voor Dubbel Gebruik】Een transparante beschermhoes – wanneer deze niet in gebruik is, kan deze gebruikt worden om het schaaloppervlak te beschermen tegen slijtage. Bij gebruik kan hij worden gedemonteerd om voorwerpen te laden en te wegen zonder het gewogen voorwerp direct met de weegschaal in aanraking te brengen. Wanneer het product aankomt, wordt de beschermhoes op de weegschaal geplaatst om het weegoppervlak te beschermen.
  • 💎【5 Weegeenheden & Multipurpose】 g, oz, tl, ct, gn, Het is mogelijk om in totaal 6 eenheden om te schakelen. Kan worden gebruikt voor het wegen van bijvoorbeeld goud, zilver, munten, verzamelmunten, vetarm voedsel, kookkruiden en specerijen, ingrediënten, kruiden, Chinese geneeskunde, juwelen, diamanten, enz.
  • 💎【 Tarrafunctie & Auto Uitschakeling】 Druk na het instellen van de container op de T-toets om te tarreren. Hij schakelt automatisch uit als er binnen 60 seconden geen bediening plaatsvindt, waardoor stroom wordt bespaard. Er is een waarschuwing dat de batterij te laag is en dat de belasting te hoog is. En met backlight functie, het kan duidelijk lezen ’s nachts.
  • 💎【Klein en Draagbaar】100 * 70 * 25 mm, 109 g, kan in een zak gestopt worden en neemt geen ruimte in. Geborsteld roestvrij stalen paneel, stijlvol en gemakkelijk te reinigen. 【100% GELD TERUG GARANTIE】【Koop met volledig vertrouwen】. Wij bieden 45 dagen geld terug garantie en 12 maanden zorgeloze service. Koop nu!
Artikelnummer: B0B7FVNYXY Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Diyife Pocket Scale 500g/0.01g, Digitale Milligram Schaal, Draagbare Mini Schaal Precisie Sieraden Schaal met Beschermhoes/Tablet, Tarra Functie, 5 Eenheden, 2 Batterijen – Zilveren Knop”

There are no reviews yet.