ACCT Digitale zakweegschaal, 500 g bij 0,01 g, gramschaal met tarraweegschaal, 6 eenheden, kleine onschaal voor sieraden, poeder, munten, kruiden


€ 19,77€ 24,18

  • 【Uniek uiterlijkontwerp】 De buitenkant van ACCT digitale zakweegschaal is ontworpen met een unieke regenboogkleurplating, die niet alleen een gevoel voor mode toevoegt, maar ook voorkomt dat vingerafdrukken vlekken krijgen.
  • Nauwkeurig en veelzijdig: met een meetbereik van 500 g bij 0,01 g zorgt deze gramschaal voor een nauwkeurige weging van verschillende kleine voorwerpen zoals sieraden, poeders, munten en kruiden. Het is uitgerust met 6 verschillende weegeenheden – g/oz/ozt/dwt/ct/gn – zodat u gemakkelijk kunt schakelen tussen eenheden afhankelijk van uw behoeften.
  • 【Handige functies】-De ACCT digitale mini-weegschaal is ontworpen met een LCD-scherm met achtergrondverlichting en biedt duidelijk zicht, zelfs bij weinig licht. Het heeft ook een tarraschaalfunctie waarmee u het gewicht van een container op nul kunt zetten, waardoor nauwkeurige metingen van uw gewenste item worden gegarandeerd.
  • 【Draagbaar en reisvriendelijk】 Ontworpen om draagbaar en reisvriendelijk te zijn, deze zakweegschaal is de perfecte metgezel voor je avonturen. Of u nu op reis bent of gewoon een compacte weegschaal nodig heeft voor dagelijks gebruik, deze zakweegschaal is de ideale keuze.
  • 【2 jaar garantie en doordachte after-sales service】-Met 2 jaar garantie en toegewijde after-sales service zijn we toegewijd om je een hoogwaardig product en uitstekende klantenservice te bieden voor al je vragen of zorgen.
Artikelnummer: B0CNY9F5NM Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ACCT Digitale zakweegschaal, 500 g bij 0,01 g, gramschaal met tarraweegschaal, 6 eenheden, kleine onschaal voor sieraden, poeder, munten, kruiden”

There are no reviews yet.