UNIWEIGH Digitale Milligram Schaal (A)


€ 24,99

  • Geavanceerd ontwerp: De precisie gouden schaal is ontworpen met een roestvrijstalen platform en een beschermende flip cover windschuilplaats die de delicate loadcel kan beschermen en weegnauwkeurigheid van externe omgevingsinvloeden kan voorkomen. Deze elektronische slimme weegschalen zouden geweldig zijn als laboratoriumschaal, sieradenschaal, poederschaal, herlaadschaal. Het LCD-scherm met achtergrondverlichting geeft duidelijk de lezing weer, zelfs in het donker
  • Gemakkelijk te dragen: De draagbare karaatschaal, kleiner dan een telefoon, heeft een compact formaat dat gemakkelijk in uw zak past. Je kunt het overal naartoe brengen.
  • Met kalibratiegewicht: deze zakweegschaal wordt geleverd met 50 g kalibratiegewicht, weegpan, pincet en 2* AAA-batterij, inclusief alles wat je nodig hebt. wanneer je digitale 0.001g schaal ontvangt, kalibreren gelieve het alvorens te gebruiken. en u kunt de gramschaal kalibreren wanneer u denkt dat de slimme schaal niet nauwkeurig is.
  • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten, inclusief pasvorm, leeftijdscategorieën en taal van het product, etikettering of instructies.
Artikelnummer: B0BJZCVX8N Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “UNIWEIGH Digitale Milligram Schaal (A)”

There are no reviews yet.