Muaket milligramweegschaal 50 x 0,001g, digitale weegschaal met lcd-scherm, zeer nauwkeurige elektronische sieradenweegschaal, draagbare miniweegschaal met 20g kalibratiegewichten, schepjes, pincetten en weegschalen

€ 24,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Precisieweegschalen
  • ✔【0.001G Hoge Precisie Schaal】 Deze digitale elektronische weegschaal is gebaseerd op een zeer nauwkeurig sensorsysteem en heeft een nauwkeurigheid van 0,001g en een maximale weegcapaciteit van 50g. Wordt geleverd met een kalibratiegewicht van 20 g om nauwkeurige metingen te geven voor kleine voorwerpen zoals goud, juwelen, diamanten, poeder of andere kleine voorwerpen.
  • ✔【6 standen en verbeterd lcd-scherm】 De milligramschaal heeft 6 verschillende weegmodi: g/ oz/ gn/ ct/ dwt/ ozt, en de gewichtseenheid kan naar behoefte worden gewisseld. Het grote LCD-scherm is geüpgraded om meeteenheden en gewicht duidelijker weer te geven. Het verlichte LCD-scherm zorgt dag en nacht voor duidelijke aflezingen.
  • ✔【Multifunctioneel】 Naast het algemene wegen heeft deze elektronische microschaal voor sieraden een eenheidsconversieknop (MODE), waarmee u eenvoudig de weegeenheid kunt selecteren die u nodig hebt. Met de Tarra-knop (TARE) kunt u de schaal op nul zetten na het toevoegen van add-ons, waardoor nauwkeurige metingen worden gegarandeerd. De knop Calibration and Counting (PCS) geeft u nauwkeurige tellingen.
  • ✔【Slim ontwerp】 De achterkant van de milligramweegschaal wordt geleverd met een draagbare medicijnlepel, het kleine formaat kan overal worden gedragen en altijd en overal worden gewogen. De sieradenweegschaal heeft een automatische uitschakelfunctie die helpt energie te besparen en de levensduur te verlengen. Het windschermontwerp van de mini-pocket-mg-weegschaal kan u de meest nauwkeurige en professionele weeggegevens bieden.
  • ✔【Je hebt alle benodigde accessoires】 Het elektronische mini-weegpakket omvat: 1 × digitale sieradenweegschaal, 1 × 20 g kalibratiegewicht, 1 × pallet, 1 × schep, 1 × pincet, 1 kleine lepel aan de onderkant van de schaal (duwen it) en 2×AAA-batterijen. Alle mg-schalen zijn afzonderlijk getest. Als je vragen hebt, kijk dan in de gebruikershandleiding of neem contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muaket milligramweegschaal 50 x 0,001g, digitale weegschaal met lcd-scherm, zeer nauwkeurige elektronische sieradenweegschaal, draagbare miniweegschaal met 20g kalibratiegewichten, schepjes, pincetten en weegschalen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *