Retoo Digitale personenweegschaal, personen digitale weegschaal met step-on technologie, lcd-display, gewichtsweegschaal van gehard glas met zeer nauwkeurige sensoren, tot 180 kg, gewichtsindicator


€ 11,79€ 13,69

  • Gehard glas, dat eenvoudig te reinigen is. De onderzetter van de keukenweegschaal is gemaakt van zeer sterk gehard glas met een dikte van zelfs 6 mm, dat bestand is tegen scheuren en daardoor is de weegschaal zeer eenvoudig te reinigen. De glaslaag is antibacterieel en dankzij dit feit is het gemakkelijker om de netheid op de weegschaal te behouden. Het is voldoende om hem met een vochtige doek of spons af te vegen.
  • Automatische uitschakeling en antislipvoetjes: de weegschaal schakelt zichzelf uit als hij voor bepaalde tijd niet wordt gebruikt en daardoor bespaart hij op deze manier de batterijen, zelfs als we hem vergeten zijn uit te schakelen. De voetjes zijn antislip en daardoor blijft de weegschaal stevig op de grond. Dankzij de zwarte kleur past hij perfect bij elke keuken en zal hij nog extra charme geven. In de set bevindt zich de batterij CR2032/3V.
  • Leesbaar display en compact: het weegapparaat heeft een leesbaar en verlicht lcd-display op het bovenpaneel. Het display maakt het mogelijk om de resultaten van de metingen en de temperatuur van de omgeving af te lezen en daardoor geeft het ook de informatie aan of het in de kamer warm of koud is. De weegschaal toont ook de stand van de energie van de batterij, wat het mogelijk maakt om het niveau van het opladen van de weegschaal te controleren. Dankzij de compacte afmetingen kun je hem overal mee naartoe nemen of inpakken.
  • Eenvoudige bediening en 3 meeteenheden – de weegschaal is uitgerust met een uiterst nuttige automatische uitschakelfunctie – daardoor wordt hij bij niet-gebruik in een energiebesparende modus gezet. De bediening gebeurt via het TAP TAP-systeem – na een lichte aantikken van de weegschaal met de voet schakelt hij in en het apparaat is klaar voor gebruik. Zorg ervoor dat je merk-alkalinebatterijen gebruikt om de juiste resultaten te bereiken. De weegschaal ondersteunt 3 maateenheden (LG LB ST).
  • Nauwkeurigheid tot 100 gram en belastbaarheid tot 180 kg. Zorg ervoor dat de weegschaal voor elke meting op een vlak en hard oppervlak staat. Alleen onder dergelijke omstandigheden zijn de meetwaarden betrouwbaar. Als je de weegschaal op een tapijt of een ander oppervlak plaatst dat gemakkelijk doorhangt, geeft het gewicht elke keer weer een andere waarde. Ondanks zijn onopvallende afmetingen heeft het gewicht een maximale belastbaarheid van 180 kg.
Artikelnummer: B09TXTRFY6 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Retoo Digitale personenweegschaal, personen digitale weegschaal met step-on technologie, lcd-display, gewichtsweegschaal van gehard glas met zeer nauwkeurige sensoren, tot 180 kg, gewichtsindicator”

There are no reviews yet.