RENPHO digitale personenweegschaal, ultraslanke personenweegschaal met uiterst nauwkeurige sensoren, weegschaal met step-on-technologie, wit

€ 28,05

Categorieën: Personenweegschalen
  • Uiterst nauwkeurige metingen – 4 uiterst nauwkeurige sensoren bieden nauwkeurige gewichtsmeting met een maximaal gewicht van 28st/180kg/400lb in stappen van 0,1lb/0,05kg, met 3 weegeenheden in st+lb/lb/kg.
  • Eenvoudig te gebruiken – Stevig platform van gehard glas is comfortabel en sterk genoeg om te gebruiken. Gemakkelijk te lezen LED-display en schoon te maken.
  • Step-on-technologie – De zelfgekalibreerde weegschaal levert nauwkeurige en onmiddellijke weegmetingen, uitgerust met step-on-technologie, automatische aan/uit-functie en batterij-indicator.
  • Strak design – Modern en strak design past perfect in elke badkamer of slaapkamer.
  • 2 AAA-batterijen inbegrepen. Opmerking: Plaats de weegschaal op een harde en vlakke ondergrond. Zachtere vloeren zoals tapijt kunnen onnauwkeurigheden veroorzaken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RENPHO digitale personenweegschaal, ultraslanke personenweegschaal met uiterst nauwkeurige sensoren, weegschaal met step-on-technologie, wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *