personenweegschaal, personenweegschaal, personenweegschaal met lichaamsvet en spiermassa, 15 lichaamsgegevens, weegschaal met lichaamsvetanalyse, personenweegschaal, digitale testwinnaar, slimme


€ 49,99€ 93,00

  • 【Uitgebreide fysieke gegevens】: krijg gedetailleerde inzichten met 15 fysieke metingen, waaronder gewicht, BMI, lichaamsvet, waterpercentage, spiermassa, skeletspierfrequentie, botmassa, hartslag, mager lichaamsgewicht, biologische leeftijd, eiwitten, BMR, hartindex, subcutaan vet en visceraal vet. Het grote VA-display kan 8 belangrijke gegevenspunten zoals gewicht en hartslag, direct op de weegschaal weergeven.
  • 【Volg je gezondheidsvooruitgang】: de lichaamsvetweegschaal van Healthkeep gaat verder dan het meten van lichaamsvet; hij fungeert ook als hartslagmeter. Bekijk na elke meting onmiddellijk je lichaamssamenstelling op de bio-impedantieschaal. Met de app heb je toegang tot wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse lichaamsgegevens en zo het effect van je training meten.
  • 【Meerdere modi ondersteund】: geniet van de flexibiliteit van de sportmodus, babymodus en bezoekersmodus. De atletenmodus is bedoeld voor professionele sporters en zorgt voor nauwkeurige meetwaarden. De babymodus vereenvoudigt het wegen van peuters in slechts twee stappen. Voor bezoekers biedt de weegschaal een gastmodus die privacy garandeert, zonder dat persoonlijke informatie of geschiedenis wordt opgeslagen.
  • 【Synchroniseren en delen】: gebruik de Fitdays-app om je meetwaarden met behulp van diagrammen te volgen en te visualiseren en je zo te ondersteunen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Synchroniseer je lichaamsgegevens naadloos met populaire apps zoals Apple Health, Google Fit, Samsung Health en Fitbit. Deel je successen met vrienden, volg elkaars vooruitgang en werk samen naar je doelen.
  • 【Zeer nauwkeurig en gebruiksvriendelijk】: uitgerust met vier zeer nauwkeurige sensoren en vier zeer gevoelige elektroden biedt deze bio-impedantie analyseweegschaal een nauwkeurigheid van 0,05 kg. Met een draagvermogen van maximaal 180 kg voldoet het aan de behoeften van de meeste gebruikers. De weegschaal biedt functies voor automatische kalibratie, automatisch starten en stoppen en automatisch resetten om een eenvoudige bediening te garanderen.
Artikelnummer: B0CD778L1M Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “personenweegschaal, personenweegschaal, personenweegschaal met lichaamsvet en spiermassa, 15 lichaamsgegevens, weegschaal met lichaamsvetanalyse, personenweegschaal, digitale testwinnaar, slimme”

There are no reviews yet.