ORIA Precisieweegschaal, 50 g/0,001 g, digitale milligramweegschaal met lcd-display, digitale weegschaal voor laboratorium, sieradenweegschaal, draagbare mini-weegschaal met kalibratiegewichten, tarra-functie, PCS-functie, blauw


  • Zeer nauwkeurige milligramweegschaal: met een zeer nauwkeurig sensorsysteem kunnen elke keer nauwkeurige meetwaarden worden verkregen. De delingswaarde is een nauwkeurigheid van een duizendste gram (0,001 g), en het bereik bedraagt 50 g, wat zeer nauwkeurig is. Het lcd-scherm van de zakweegschaal beschikt over achtergrondverlichting en de numerieke weergave is duidelijk en goed leesbaar.
  • Professionele weegschaal met 6 weegeenheden: de weegschaal is geschikt voor verschillende weegmetingen met 6 eenheden g, oz, ozt, dwt, ct, gn om uit te kiezen. Geschikt voor het gewicht van vele lichte objecten zoals diamanten, goud, zilver, munten, edelstenen, cosmetica, thee, poeder en meer.
  • Multifunctionele precisieweegschaal: nauwkeurige tarraverwijdering: zet de houder op de weegschaal en druk op de tarra-knop om het huidige gewicht op nul te zetten, voor poeder of vloeistoffen kan het nettogewicht van de ingrediënten nauwkeuriger worden gemeten; de telfunctie maakt nauwkeurige tellingen mogelijk, die bijzonder nuttig zijn voor kleine deeltjes; batterij- en overbelastingsindicatie, praktisch om de batterij tijdig te vervangen en de levensduur van het product te verlengen.
  • Kalibratiefunctie: als je tijdens het hele gebruiksproces onnauwkeurigheden in de zakweegschaal ziet, gebruik dan gewoon het bijgevoegde kalibratiegewicht van 50 g en kalibreer opnieuw volgens de kalibratiemethode. Je kunt je weegschaal verder nauwkeurig gebruiken.
  • Kleine en lichte mini precisieweegschaal: deze professionele elektronische weegschaal is comfortabel te vervoeren en wordt geleverd met 2 AAA-batterijen voor de voeding, 50 g kalibratiegewichten en pincetten. De transparante beschermhoes is stof- en winddicht en de meting is nauwkeuriger.
Artikelnummer: B08R8KJSW9 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ORIA Precisieweegschaal, 50 g/0,001 g, digitale milligramweegschaal met lcd-display, digitale weegschaal voor laboratorium, sieradenweegschaal, draagbare mini-weegschaal met kalibratiegewichten, tarra-functie, PCS-functie, blauw”

There are no reviews yet.