Muaket 0,001 g/50 g precisieweegschaal, milligramweegschaal, zakweegschaal, digitale weegschaal met kalibratiegewichten, keukenweegschaal voor het wegen van stof, medicijnen, met pincet en weegplaat

€ 17,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Precisieweegschalen
  • 0,001 g zeer nauwkeurige milligramweegschaal: zeer nauwkeurige keukenweegschaal van 0,001 g – 50 g (+/- 0,2%), met een zeer nauwkeurig sensorsysteem, ideaal voor het wegen van goud, sieraden, diamanten, stof, levensmiddelen en andere kleine voorwerpen. Uitgerust met een kalibratiegewicht van 50 g, zorgt de kalibratie voor het wegen voor nauwkeurigheid.
  • Multifunctioneel: deze elektronische keukenweegschaal beschikt over functies van eenheidconversie (modus), tara (tare), kalibratie en telling (PCS). De tarra-functie maakt het mogelijk om de weegschaal op nul te zetten voordat je andere ingrediënten toevoegt om een nauwkeurige meting te garanderen. De functie “PCS” helpt je om kleine en korrelige goederen gemakkelijk te tellen.
  • 6 gewichtseenheden: de milligram-keukenweegschaal heeft 6 verschillende weegmodi: g/oz/gn/ct/tl/ozt en de gewichtseenheid kan naar behoefte worden vervangen. Met automatische uitschakelfunctie van 180 seconden ter bescherming van de energie. Intelligente weergave van laag batterijniveau, overbelasting en onstabiele positionering.
  • LCD-display: het ontwerp van het lcd-scherm met achtergrondverlichting kan de meeteenheid en het gewicht duidelijk weergeven. Ook ’s nachts kun je objecten gemakkelijk meten en nauwkeurige gegevens krijgen. Het ontwerp van de voorruit van de digitale mini-zakweegschaal kan je de meest nauwkeurige en professionele weeggegevens leveren.
  • Eenvoudig te dragen: het kleine formaat van deze zakweegschaal maakt hem ideaal voor transport. Je kunt hem overal en altijd meenemen en wegen. Inhoud: 1 x sieradenweegschaal, 1 x 50 g kalibratiegewicht, 1 x pallet, 1 x pincet, 1 x handleiding en 2 x AAA-batterijen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muaket 0,001 g/50 g precisieweegschaal, milligramweegschaal, zakweegschaal, digitale weegschaal met kalibratiegewichten, keukenweegschaal voor het wegen van stof, medicijnen, met pincet en weegplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *