G & G Digitale precisieweegschaal 0,001 g/20 g


39,66

  • Kwaliteitsproduct van G&G; compact ontwerp met goede prijs-kwaliteitverhouding. De FC-20 is onze digitale instap-laboratoriumweegschaal met 20 g meetbereik en een voor deze prijsklasse enorme leesbaarheid met zeer fijne stappen van 0,001 g. Vooral als het gaat om het wegen van slechts zeer kleine hoeveelheden bij incidenteel gebruik, maar het resultaat toch zo nauwkeurig mogelijk moet zijn, ben je bij deze weegschaal aan het juiste adres.
  • De levering omvat twee praktische en wasschalen en een gewicht van 20 g, waarmee je de weegschaal altijd opnieuw kunt instellen.
  • Meetsensor: De FC serie werkt met een hoogwaardige DMS-wasbak met een capaciteit van 20 g en een afleesbaarheid van 0,001 g. Wij adviseren een minimaal gewicht van ca. 0,01 g voor de best mogelijke resultaten. Weegeenheden: Via de UNIT-knop kunt u de weergave tussen gram (g), ounces (oz), fijne ounces voor goud en munten (otz), karaat bij diamant (ct), (dwt) of grain voor het meten van poeder bij het opnieuw laden schakelen (dw). De weegschaal berekent het gewicht dan automatisch om.
  • Behuizing, platform en display: De behuizing van de weegschaal is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De grootte van de hele weegschaal bedraagt 138 × 70 × 32 mm, het weegoppervlak meet diameter 45 mm. Het gewicht wordt aangegeven in het LCD-scherm met touch-bediening met zeer goed afleesbare 20 mm grote cijfers. Het bijzondere aan deze weegschaal is de in het opklapbare beschermdeksel ingebouwde windbescherming, die ook onderweg de gevoelige elektronica tegen windstoten beschermt en de best mogelijke resultaten mogelijk maakt.
  • Toegestane functie: Om de weegschaal te camoufleren bijvoorbeeld nadat je een lege schaal hebt geplaatst en nu de inhoud wilt meten, is nu een druk op ON/OFF/TARA. De weegschaal springt al terug naar “0” en je kunt het ingrediënt zelf vullen. Stroomvoorziening: U kunt de weegschaal gebruiken met 4 overal verkrijgbare AAA-batterijen (reeds meegeleverd).
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “G & G Digitale precisieweegschaal 0,001 g/20 g”

There are no reviews yet.