Digitale zakweegschaal, analytische keukenweegschaal, analytische keukenweegschaal, milligrammen, elektronische sieradenweegschaal, poeder, 20 g/0,001 g

€ 31,69

Categorieën: Zakweegschalen
  • Hoge precisie – met een afneembare weegfunctie voor nauwkeurigere resultaten. Met een voorruit, kan interferentie van de buitenwereld voorkomen dat de nauwkeurigheid van het weegproces wordt beïnvloed.
  • Optionele productlijn – nauwkeurige en professionele digitale weegschalen in milligrammen – verkrijgbaar in verschillende capaciteiten (20 g/30 g/50 g) met een nauwkeurigheid van maximaal 0,001 g.
  • Multifunctioneel: de telfunctie (PCS-knop) geeft je een nauwkeurige meetnauwkeurigheid en de tarra-wefunctie zorgt voor nauwkeurigere resultaten en de houdfunctie blokkeert gewichtsmetingen.
  • Transparante windscherm met windscherm voorkomt invloed op de nauwkeurigheid van het wegen door storingen van de buitenomgeving.
  • Te gebruiken – hoge precisie, kan als laboratoriumweegschaal, sieradenweegschaal, poederweegschaal, karaatweegschaal enz. worden gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Digitale zakweegschaal, analytische keukenweegschaal, analytische keukenweegschaal, milligrammen, elektronische sieradenweegschaal, poeder, 20 g/0,001 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten