Withings Body Smart – Geavanceerde wifiweegschaal met functie voor lichaamssamenstelling zwart

€ 88,07


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
  • #1 WERELDWIJD – Withings heeft de slimste weegschaal voor uw badkamer uitgevonden. Deze digitale weegschaal houdt het lichaamsgewicht bij en is een geweldige aanvulling op een smart home.
  • Superieure gewichtservaring – Krijg consistente en nauwkeurige gewichtsmetingen (50 g), en volg uw verbeteringen op het goed zichtbare kleurenscherm van de weegschaal.
  • Geavanceerde bewaking van de lichaamssamenstelling – Houd uw gezondheid in de gaten door in de loop der tijd 8 nauwkeurige lichaamsmaten bij te houden, waaronder het percentage lichaamswater en de spiermassa, plus extra inzichten zoals de viscerale vetindex, om een completer beeld van uw gezondheid te krijgen.
  • Hartgezondheidsinzichten – Volg gedurende een periode de evolutie van uw hartslag, voor een goede indicatie van uw algehele cardiovasculaire conditie.
  • Alles-in-één gezondheidsapp – Monitor al uw dagelijkse gezondheidsgegevens met de gratis Withings app voor iOS of Android, waar u trends, voortgang en dagelijkse inspiratie voor langetermijnverbetering ziet, terwijl u geniet van de beste privacy.
  • Gebruiksvriendelijk – Automatische herkenning voor maximaal 8 gebruikers, plus speciale modi voor baby’s, zwangerschap, sporters en mensen die hun gewicht willen bijhouden zonder een getal te zien bij het wegen.
  • De Withings weegschaalervaring – Geniet van een kleurenscherm met hoge resolutie, een batterijlevensduur van 15 maanden en naadloze synchronisatie van gegevens via wifi of Bluetooth met onze app, die ook compatibel is met Apple Health en Google Fit.
  • Inhoud van de doos – Body Smart AAA-batterijen Tapijtvoetjes Productgids Snelstartgids

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Withings Body Smart – Geavanceerde wifiweegschaal met functie voor lichaamssamenstelling zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *