-17%

Withings Body – Slimme weegschaal met wifi en BMI-meter, digitale badkamerweegschaal, app-synchronisatie via Bluetooth of wifi

(1 klantbeoordeling)

 • GEAVANCEERDE GEWICHTSCONTROLE – Bekijk uw voortgang dankzij de geheugenfunctie met resultaten van de vorige periode. De BMI-meter toont of u op de goede weg bent.
 • GESCHIKT VOOR MEERDERE GEBRUIKERS – Omdat de weegschaal automatisch herkent wie wie is, kunnen maximaal 8 gebruikers hun persoonlijke gewichtsgegevens bijhouden.
 • VOOR ELKE LEVENSFASE – Volg de groei van het hele gezin met de Zwangerschapstracker (advies gezonde gewichtstoename dat is goedgekeurd door verloskundigen) en weeg nauwkeurig het gewicht van de jongste gezinsleden met de Baby-modus.
 • GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE VOOR OPTIMALE POSITIE – Exclusieve Position Control-technologie helpt u de juiste houding aan te nemen, zodat elke weging tot 0,1 kg nauwkeurig is.
 • AUTOMATISCHE GEGEVENSSYNCHRONISATIE – Na elke weging worden uw gegevens automatisch via wifi of Bluetooth in de Health Mate-app weergegeven.
 • UITERST COMPATIBEL – Deze slimme weegschaal kan worden gesynchroniseerd met Apple Watch en meer dan 100 andere uitstekende gezondheids- en fitness-apps, waaronder Apple’s Gezondheid-app, Fitbit en Google Fit.
 • DUURZAME BATTERIJ – Met vier standaard AAA-batterijen (inbegrepen) heeft de Body een gebruiksduur van maximaal 18 maanden.
 • Als je je weegschaal in Bluetooth hebt ingesteld, zorg er dan voor dat je niet meerdere apparaten met je weegschaal hebt gebruikt. Als dit het geval is, zal de weegschaal communiceren met het laatste apparaat waarmee het is verbonden.
 • Opmerking: De schaal is gemaakt van een zeer sterk gehard glazen platform, een beetje helder maar niet glanzend
Artikelnummer: B095SW4JND Categorie:
Kleur

Wit, Zwart

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Digitale Weegschalen

  Ik kocht deze weegschaal omdat ik niet alle extra functies nodig had die een slimme weegschaal gewoonlijk heeft. Ik geloof niet dat die weegschalen nauwkeurige telling kunnen geven van sommige van de obscure metriek. Ik geloof niet dat die weegschalen door het zenden van een kleine elektrische stroom mij nauwkeurig het vetpercentage rond mijn organen kunnen geven. Het kan me ook niet schelen, om eerlijk te zijn. Ik wil alleen mijn gewicht controleren. Ik had het moeilijk om een weegschaal te vinden zonder elektrische sensoren. Ik wilde geen kleine elektrische stroom door mijn lichaam sturen voor gegevens die ik niet wil. Na veel zoeken, vond ik deze weegschaal.

  Deze weegschaal heeft tot nu toe geweldig gewerkt. De installatie was zeer eenvoudig en intuïtief. De app is ook gebruiksvriendelijk. Met deze weegschaal kan ik ook heel gemakkelijk verschillende profielen instellen voor mijn vrouw en kinderen. Wanneer ik op de weegschaal stap, kent ze mij aan mijn gewicht en registreert ze mijn gewicht op mijn account. Wanneer mijn vrouw hem gebruikt, gaat het gewicht naar haar account. U hoeft geen gebruikersaccount te selecteren voordat u erop stapt. De weegschaal zoekt het zelf uit.

  Een heel leuke extra functie is de grafiek die bij elke weging op het scherm wordt getoond. U kunt uw laatste wegingen zien en hoe u zich ontwikkelt. Dit is misschien wel het belangrijkste, omdat uw gewicht van dag tot dag kan schommelen. Het zijn de trends die belangrijk zijn, en met deze weegschaal kunt u de trends elke dag zien.

  Deze weegschaal elke dag gebruiken is een geweldige manier om uw gewicht te volgen en ervoor te zorgen dat u zich zorgen maakt over trends, niet over dagelijkse schommelingen. De app geeft een mooie regressielijn die de schommelingen egaliseert. Ik ben zeer tevreden met deze weegschaal en zou het ten zeerste aanbevelen.

  Digitale Weegschalen