Vitafit Digitale personenweegschaal, toewijding aan zeer nauwkeurige technologie voor lichaamsweegschaal meer dan 20 jaar, gewichtsweegschaal met kristalheldere led en step-on, 180 kg, zwart


€ 19,99

  • Zeer precisiegarantie: met meer dan 20 jaar ervaring in de weegschaal, hebben wij de weegschaal ontwikkeld met de beste technologie en expertise en garanderen een hoge nauwkeurigheid van 0,05 kg gedurende de gehele levensduur van de weegschaal.
  • Eenvoudig te bedienen: de weegschaal maakt gebruik van up-to-date digitale technologie, samen met vele vriendelijke functies, waaronder: automatische kalibratie, automatische stap op, automatische power-off, comfortabel groot platform in 30 x 30 cm, 3 x AAA-batterijen inbegrepen, 3-eenheden schakelaar: lb / kg / st, en hoge precisie in het volledige weegbereik.
  • Gemakkelijk zichtbare led: de digitale personenweegschaal is uitgerust met een kristalheldere led in grote cijfergrootte, die speciaal is ontwikkeld voor de duidelijke weergave van cijfers onder alle omstandigheden en gedurende de gehele levensduur van de batterijen dezelfde helderheid behoudt.
  • Origineel design: de weegschaal is ons originele ontwerp met het idee: modern en elegant. Ons hele team wenst oprecht dat het niet alleen de perfecte weegschaal is voor je lichaamsgewicht, maar ook een perfecte decoratie in je badkamer, slaapkamer of woonkamer.
  • Naast onze digitale weegschaal, onze fabriek werd in 2001 opgericht. Ons eersteklas kwaliteits- en sociale managementsysteem is gecertificeerd door ISO en Social Accountability. Vitafit: geïnspireerd door het leven, voor een beter leven.
Artikelnummer: B0BNSLJNM5 Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vitafit Digitale personenweegschaal, toewijding aan zeer nauwkeurige technologie voor lichaamsweegschaal meer dan 20 jaar, gewichtsweegschaal met kristalheldere led en step-on, 180 kg, zwart”

There are no reviews yet.