Personenweegschaal, impedantiemeter, verbonden weegschaal, lichaamsgewicht, lichaamsvet, water, spiermassa, BMI en MB (basismetabolisme) glas, zwart


€ 35,66

  • [13 lichaamsgezondheidsmetingen] De Foryond personenweegschaal maakt gebruik van bio-impedantietechnologie om 13 essentiële informatie te meten, waaronder gewicht, vetpercentage, water, spiermassa, eiwitten, visceraal vet, BMI (body mass index), BMR (basisstofwisseling) enz. Met deze set metingen heb je nauwkeurigere en nauwkeurigere gegevens meer details over uw vorm fysiek.
  • [Hoge precisiemetingen] Dankzij 4 precisiegewichtsensoren heeft deze personenweegschaal een gevoeligheid van 0,1 kg. Het biedt nauwkeurige lichaamsmetingen. Er zijn drie eenheden beschikbaar (lbs, kg en st) en de personenweegschaal kan tot een gewicht van 180 kg worden gebruikt. Het digitale display vergemakkelijkt het aflezen.
  • [Draadloze verbinding met gezondheidstoepassingen] De officiële Fitdays app is beschikbaar in de App Store en Google Play. Start Fitdays en stap op de aangesloten weegschaal. De meting wordt automatisch gesynchroniseerd met de app. Naast Fitdays is het ook mogelijk om gegevens te synchroniseren met apps zoals de Gezondheid-app (Apple), Google Fit en Fitbit, zodat je de keuze hebt om je gezondheidsinformatie bij te houden.
  • Onbeperkt aantal gebruikers: de aangesloten weegschaal kan de gegevens van alle gezinsleden registreren en volgen. Het maakt niet uit wie op de personenweegschaal rijdt, de volledige gegevens en analyses zijn direct beschikbaar.
  • [Ontworpen om mooi en nuttig te zijn] Geïnspireerd door prachtige vlinders is de impedantiemeter een mooie rekening. Het oppervlak van gehard glas voelt aangenaam aan. Alle Foryond producten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitsprocedure. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen een bevredigend antwoord geven.
Artikelnummer: B0BR4NBW4V Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Personenweegschaal, impedantiemeter, verbonden weegschaal, lichaamsgewicht, lichaamsvet, water, spiermassa, BMI en MB (basismetabolisme) glas, zwart”

There are no reviews yet.