Personenweegschaal, digitale personenweegschaal, impedentiometrische intelligente bluetooth-weegschaal (glimlachend)


€ 68,89

  • High-Precision Meten: Ontworpen met 8 zeer geavanceerde gewichts- en samenstellingssensoren met 0,1 kg nauwkeurigheid. Kies uit 3 meeteenheden: st / kg / lb met een maximaal gewicht van 28 steen/180 kg / 400 lb.
  • Duidelijke Leesvertoning en Geschikte Verrichting: Gebruik een LEIDENE vertoning met hoge helderheid, kunnen de gegevens overdag en ’s nachts duidelijk worden gelezen. Het heeft een intelligente automatische schakelaarmachinefunctie, het scherm zal onmiddellijk oplichten wanneer u op lichaamsweegschalen stapt, en het zal donkerder worden wanneer u vertrekt, meer gemak en energiebesparing. De weegschalen met een groot oppervlak van 300x300mm zorgen voor een betere ervaring, maak je nooit zorgen over de schaal die te klein is.
  • Gemakkelijke verbinding: De slimme schaal is gemakkelijk te gebruiken, Het is compatibel met ios8.0 en Android 4.3 en hoger。Verbind het met de Fitdays App via Bluetooth en dan kan het gegevenssynchronisatie bereiken. De gegevens die in de App worden verzameld, kunnen worden gesynchroniseerd met Samsung Health, Apple Health, Google Fit, enz. U kunt ook voortgang en effectiviteit delen op FB, Ins, enz.
  • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdsclassificatie en taal van het product, etikettering of instructies.
  • Meerdere gebruikersprofielen: De Fitdays smartphone-app maakt 24 gebruikersaccounts mogelijk, je krijgt een echte slimme schaal, Nadat het profiel van de gebruiker is ingesteld en één meting eenmaal hebt voltooid, zal de schaal de informatie van de gebruiker onthouden. Eén schaal voor het hele gezin als meerdere gebruikers, en de toeristische modus voor tijdelijk gebruik wanneer je vrienden het willen gebruiken.
Artikelnummer: B0BRSF99ZD Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Personenweegschaal, digitale personenweegschaal, impedentiometrische intelligente bluetooth-weegschaal (glimlachend)”

There are no reviews yet.