lichaamsvetweegschaal, bluetooth personenweegschaal met app, smart digitale weegschaal voor lichaamsvet, BMI, gewicht, spiermassa, water, eiwitten, skeletspieren, botgewicht, BMR, 26 x 26 cm


€ 21,53

  • Geavanceerde Fitdays-toepassing: activeer de bluetooth van je telefoon om de Fitdays-toepassing te gebruiken. De gratis Fitdays-app kan gegevens synchroniseren met Apple Health-, Google Fit-, Samsung Health- en Fitbit-apps, zodat je al je gegevens op één handige plaats kunt opslaan om trends te monitoren en de voortgang te volgen.
  • 13 basismeetwaarden: de weegschaal gebruikt een bio-elektrische impedantie-analysetechnologie en kan lichaamsgegevens zoals gewicht, water, spiermassa, BMI, RMC, lichaamsvet, botmassa, eiwitten, skeletspieren en andere gegevens meten. Als de weegschaal via Bluetooth met de mobiele telefoon is verbonden, worden deze gegevens met de toepassing gesynchroniseerd. Houd er rekening mee dat deze meetmethode niet geschikt is voor kinderen.
  • Configuratiecompatibiliteit en sterke batterijduur: je kunt een lichaamsvetschaal voor 99% van de mobiele telefoons met bluetooth (Android 4.3 en iOS 8.0 of hoger) op de markt configureren en via Bluetooth met de app “Fitdays” koppelen. De lichaamsgegevens van de gebruiker bevinden zich binnen 0,5 in de app-weergave. Tegelijkertijd kunnen de twee batterijen van het product 6 tot 12 maanden lang worden gebruikt, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd.
  • Hoge precisie en automatische kalibratie: 4 gevoelige elektroden met de nieuwste technologie kunnen ervoor zorgen dat het gewicht van maximaal 180 kg snel en nauwkeurig in stappen van 0,1 kg kan worden gemeten (de eenheidsknop bevindt zich aan de zijkant van het batterijvak). De weegschaal beschikt bovendien over een automatische kalibratiefunctie, waarmee de meting van de lichaamsvetweegschaal nauwkeuriger kan worden uitgevoerd.
  • 24 gebruikers kunnen worden toegevoegd: met deze weegschaal kun je 24 ledenprofielen maken om meerdere gebruikers te volgen, zodat jij en je gezin samen een elektronische weegschaal kunnen delen. Familieleden kunnen hun fysieke parameters gemakkelijk begrijpen en aanzienlijke verbeteringen aanbrengen. Het is bijzonder nuttig voor bodybuilders en diëtici. En ondersteunt de bezoekersmodus, de bezoekersmodus slaat geen gegevens op na de meting.
Artikelnummer: B0CKSVNB8F Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “lichaamsvetweegschaal, bluetooth personenweegschaal met app, smart digitale weegschaal voor lichaamsvet, BMI, gewicht, spiermassa, water, eiwitten, skeletspieren, botgewicht, BMR, 26 x 26 cm”

There are no reviews yet.