Homebuds Personenweegschaal, digitale personenweegschaal, zwaartepunt weegschaal sinds 2001, kristalheldere led en step-on, inclusief batterijen, 180 kg/400 lb, blauw


€ 25,99

  • Hoge nauwkeurigheid: digitale personenweegschaal – profiteren van meer dan 20 jaar professionele ervaring met weegschaal hebben wij de weegschaal met eersteklas technologie en expertise ontwikkeld en garanderen we trots een hoge nauwkeurigheid bij stappen van 0,05 kg gedurende de hele levenscyclus van de weegschaal.
  • Eenvoudig te gebruiken: de personenweegschaal maakt gebruik van de modernste digitale technologie, samen met vele gebruiksvriendelijke functies, waaronder: automatische kalibratie, automatisch instappen, automatisch uitschakelen, aangenaam groot platform van 280 x 280 mm, 3 x AAA-batterijen inbegrepen, 3-eenheden schakelaar: st/lb/kg en hoge precisie in het gehele weegbereik.
  • Gemakkelijk zichtbare led: de weegschaal is uitgerust met kristalheldere leds in grote cijfergrootte, die speciaal zijn ontwikkeld voor de duidelijke weergave van cijfers onder alle omstandigheden en gedurende de gehele levensduur van de batterijen dezelfde helderheid behouden.
  • Origineel design: de digitale personenweegschaal is ons originele design met het idee: minder is meer, evenals het unieke kenmerk: het hele platform in elegant blauw. Ons hele team wenst oprecht dat het niet alleen de perfecte weegschaal is voor het lichaamsgewicht, maar ook een perfecte decoratie in je badkamer, slaapkamer of woonkamer.
  • Buiten onze weegschalen: onze fabriek werd in 2001 opgericht en wijdt zich aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige weegschalen voor het lichaamsgewicht. Ons eersteklas kwaliteits- en sociaal managementsysteem is gecertificeerd door ISO en Social Accountability. Homebuds: geïnspireerd op het leven, voor een beter leven.
Artikelnummer: B0C89DLMYV Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Homebuds Personenweegschaal, digitale personenweegschaal, zwaartepunt weegschaal sinds 2001, kristalheldere led en step-on, inclusief batterijen, 180 kg/400 lb, blauw”

There are no reviews yet.