Healthkeep ITO Digitale personenweegschaal, met lichaamsvetanalyse, slimme weegschaal voor lichaamsvet, spiermassa, met app voor iOS en Android, groter weegoppervlak, gehard glas, tot 180 kg, zwart


€ 31,97€ 39,99

  • Geavanceerde weegschalen: in vergelijking met de traditionele gewone wegen bieden Healthkeep-Smart Scales geavanceerde ITO-technologie (indiumzinnoxide) voor het verwijderen van medio-kers-elektrodenbladen. Je hoeft de voet alleen op het oppervlak van de weegschaal te leggen om een hogere leesnauwkeurigheid en gebruiksgemak te bieden.
  • Om jezelf beter te begrijpen: de schaal maakt gebruik van de bio-elektrische impedantie-analyse (BIA) technologie om nauwkeurige gegevens over 13 gezondheidsindicatoren te leveren, waaronder gewicht, BMI, lichaamsvet, spierkwaliteit, enz.! Controleer je hele lichaamsgegevens in onze Fitdays-smartphone-app en noteer en volg je jongste, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse vooruitgang in de tabel. Help je beter te begrijpen.
  • Synchroniseer met fitness: download Fitdays vrij van de App Store of Google Play en sla alle wijzigingen op in de app. Volg meerdere weken, maanden of zelfs jaren van inspanningen. Gedetailleerde afbeelding toont je trend. Synchroniseer gegevens met populaire toepassingen zoals Apple Health, Google Fit, Samsung Health enz. Bewaar alle gegevens op een centrale opslagplaats om trends en trackvoortgang weer te geven.
  • Eenvoudig en elegant – laat de badkamerweegschaal niet toe om je stijl te beperken. Deze intelligente weegschaal is een eenvoudig modern design geschikt voor de meest elegante badkamerdecoratie. Je hoeft het niet in het vak zoals elke andere schaal te verbergen. Met een groot led-display kun je in geen geval duidelijk zien. Eenvoudig ontwerp en ronde rand zorgen voor een plezier en een veilige ervaring.
  • Deel met het gezin: je kunt maximaal 24 ledenprofielen maken om meerdere gebruikers te volgen. Ideaal voor het delen en volgen van gegevens tussen familie en vrienden. Ik hoop dat elk lid een beter begrip heeft van de fysieke parameters en weet hoe het gaat. Gebruik voor bodybuilders diagrammen om hun vooruitgang te volgen, trends te zien en ze te vergelijken om hun doelen te bereiken.
Artikelnummer: B0BJNW99WD Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Healthkeep ITO Digitale personenweegschaal, met lichaamsvetanalyse, slimme weegschaal voor lichaamsvet, spiermassa, met app voor iOS en Android, groter weegoppervlak, gehard glas, tot 180 kg, zwart”

There are no reviews yet.