Digitale weegschaal voor lichaamsvet, bluetooth met 8 elektroden, full-body analyseweegschaal met app en handsensoren, intelligent voor 18 geanalyseerde lichaamsgegevens, BMI, gewicht, spiermassa

Availability:

Uitverkocht


Uitverkocht

  • Gemakkelijke verbinding: De slimme weegschaal is gemakkelijk te gebruiken, Hij is compatibel met ios8.0 en Android 4.3 en hoger, u kunt de Fitdays App downloaden van de App Store/Google Play. Verbind het met de Fitdays App via Bluetooth en dan kan het gegevenssynchronisatie bereiken. De gegevens die in de App worden verzameld, kunnen worden gesynchroniseerd met Samsung Health, Apple Health, Google Fit, enz. U kunt ook voortgang en effectiviteit delen op FB, Ins, enz.
  • Technische innovatie: Traditionele badkamerschalen met vier elektroden kunnen alleen de onderste ledematen meten en de gegevens van de bovenste ledematen worden gespeculeerd. De weegschalen met acht elektroden gebruiken de bio-weerstandsimpedantiemeting van het segment om de ledematen en romp direct te meten, u kunt de meest realistische gegevens krijgen. Daarnaast hebben we ook andere functies zoals automatische kalibratie, hoge precisie sensoren met een toename van 0,1 kg. U kunt eenvoudig het apparaat (lb/kg/st) op App schakelen.
  • Duidelijke Leesvertoning en Geschikte Verrichting: Gebruik een LEIDENE vertoning met hoge helderheid, kunnen de gegevens overdag en ’s nachts duidelijk worden gelezen. Het heeft een intelligente automatische schakelaarmachinefunctie, het scherm zal onmiddellijk oplichten wanneer u op lichaamsweegschalen stapt, en het zal donkerder worden wanneer u vertrekt, meer gemak en energiebesparing. De weegschalen met een groot oppervlak van 300x300mm zorgen voor een betere ervaring, maak je nooit zorgen over de schaal die te klein is.
  • Meerdere gebruikersprofielen: De Fitdays smartphone-app maakt 24 gebruikersaccounts mogelijk, je krijgt een echte slimme schaal, Nadat het profiel van de gebruiker is ingesteld en één meting eenmaal hebt voltooid, zal de schaal de informatie van de gebruiker onthouden. Eén schaal voor het hele gezin als meerdere gebruikers, en de toeristische modus voor tijdelijk gebruik wanneer je vrienden het willen gebruiken.
  • Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdsclassificatie en taal van het product, etikettering of instructies.
Artikelnummer: B0B48V15FX Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Digitale weegschaal voor lichaamsvet, bluetooth met 8 elektroden, full-body analyseweegschaal met app en handsensoren, intelligent voor 18 geanalyseerde lichaamsgegevens, BMI, gewicht, spiermassa”

There are no reviews yet.