arboleaf Lichaamsvetweegschaal met app, digitale personenweegschaal, lichaamsanalyseweegschaal voor lichaamsvet


€ 54,99

  • Groot display: met een 48 x 60 mm groot display dat 7 meetwaarden weergeeft, kun je je gewicht, lichaamsvet, spiermassa, visceraal vet, lichaamswater, botmassa en BMI snel en direct na de eerste verbinding met de mobiele telefoon aflezen. Andere meetwaarden worden in de app weergegeven.
  • 14 lichaamsanalysewaarden: de weegschaal van arboleaf levert veel informatie (BMI, BMR, lichaamswater enz.) en je lichaamsvet en spiermassa in totaal 14. Je kunt je gegevens in de app “arboleaf” bekijken en opnemen. Je kunt de gegevens ook synchroniseren met andere fitness-apps zoals Apple Health, Google Fit en Fit.
  • Meerdere gebruikers toevoegen: de app voor lichaamsweegschaal met lichaamsvet en spiermassa ondersteunt de instelling van maximaal 8 aangepaste profielen en verdeelt de gegevens automatisch naar de juiste gebruiker. Je kunt het profiel van je gezin aan je account toevoegen. Andere gebruikers kunnen de app ook gebruiken om hun accounts apart te maken.
  • Nauwkeurige en consistente weegschaal – in vergelijking met andere weegschalen voor het lichaamsgewicht actualiseert de arboleaf lichaamsvetweegschaal zijn probleemoplossingsfunctie en het weegalgoritme dat nauwkeuriger is. Op basis van tienduizenden feedback van onze klanten is de grootte van dit model geoptimaliseerd tot 280 x 280 x 25 mm, wat het tot de meest compacte digitale personenweegschaal voor gebruikers maakt.
  • Opmerking: download de app en verbind de personenweegschaal bij het eerste gebruik, dan kun je de gemeten waarde direct op de weegschaal zien. Om de nauwkeurigheid van de gegevens te garanderen, als het gewichtsverschil tussen de twee gebruikers binnen 2 kg ligt, kan de weegschaal het gewicht niet automatisch aan de betreffende gebruiker toewijzen, noch kan hij andere meetwaarden behalve het gewicht op de weegschaal weergeven. In dit geval moet je het in de app controleren.
Artikelnummer: B0BR7GJSFL Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “arboleaf Lichaamsvetweegschaal met app, digitale personenweegschaal, lichaamsanalyseweegschaal voor lichaamsvet”

There are no reviews yet.