Uten EK4150 Keukenweegschaal, roestvrij staal, digitaal, afneembaar, buitentemperatuursensor, keukenweegschaal, 5 kg

€ 19,99€ 20,99

Categorieën: Keukenweegschalen
  • Nauwkeurige meting: digitale keukenweegschaal met hoge precisie, die in 1 g kan meten, LCD-display met witte achtergrondverlichting, helpt je om de meting gemakkelijker te lezen.
  • Stabiele uitvoering: keukenweegschaal wordt geleverd met een mengkom om je te helpen meel te wegen of alles wat bij het meten van een bord kan vallen. De afneembare kom van roestvrij staal met 2 liter inhoud kan zowel vaste als vloeibare levensmiddelen wegen. Gemakkelijk te reinigen, corrosiebestendig.
  • Eenvoudige tara: met tarra- en automatische nulfunctie voor eenvoudige compatibiliteit met andere houders; meet in een kop, een bord of kom in verschillende maten met betrouwbare en probleemloze nauwkeurigheid.
  • Multifunctioneel: omgevingstemperatuursensor en alarmtimer, ingebouwde 2-minuten-uitschakelfunctie voor energiebesparing; 2 stuks metaalhydride batterijen.
  • Kwalitatief hoogwaardige en geweldige designproducten. Vertrouw op onze Uten keukenweegschaal. Wij zullen het beste voor je doen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uten EK4150 Keukenweegschaal, roestvrij staal, digitaal, afneembaar, buitentemperatuursensor, keukenweegschaal, 5 kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten