RENPHO Keukenweegschaal, Digitale Weegschaal met LCD-Display, Professionele Huishoudweegschaal met Tara-functie, Levensmiddelweegschaal voor Bakken en koken met app


24,99

  • Voedingswaarde-analyseweegschaal met app – deze digitale keukenweegschaal werkt met de gratis Gennec-app. Je kunt levensmiddelen wegen, de voedingswaarden en de calorieopname van de maaltijd berekenen, zoemen en opslaan. De extra koffietimerfunctie in de app kan individueel worden ingesteld en helpt je om een handgezette filterkoffie met perfecte timing te maken.
  • Nauwkeurige meting: met hoge nauwkeurigheid meet de huishoudweegschaal het gewicht van levensmiddelen tussen 3 en 5 kg met een 1 g nauwkeurige verdeling. 4 gevoelige sensoren leveren nauwkeurige en betrouwbare resultaten.
  • Tara-functie: praktisch in het gebruik is de functie voor het afrekenen. Het maakt het mogelijk om verschillende voedingsmiddelen achter elkaar te wegen en is bijzonder nuttig om meerdere ingrediënten in één container te wegen. De automatische off-functie bespaart energie en schakelt de weegschaal automatisch na gebruik uit.
  • Maateenheden – gram (g), ounces (oz), pond (lb), ounces en ounces (lb: oz), milliliter (ml) en vloeistof ounce (fl .oz) kunnen voor vaste stof of vloeistof worden geselecteerd. Deze eenheden kunnen op de weegschaal of in de app in elkaar worden omgerekend.
  • Groot en elegant weegoppervlak van glas – gemakkelijk te reinigen en waterdicht. Productafmetingen: 19 x 17 x 2 cm, incl. 3 AAA-batterijen.
Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “RENPHO Keukenweegschaal, Digitale Weegschaal met LCD-Display, Professionele Huishoudweegschaal met Tara-functie, Levensmiddelweegschaal voor Bakken en koken met app”

There are no reviews yet.