Ataller Intelligente voedingsweegschaal, keukenweegschaal met smartphone-app voor het koken, calorie-tracking en voedingsanalyse, van roestvrij staal, max. 5000 g, resolutie 1 g

€ 32,98


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Synchroniseert met fitness-app: synchroniseer gegevens zoals calorieën, vitaminen, mineralen en meer met fit bit en Apple gezondheid.
  • ✅ Uitgebreide voedseldatabase: krijg direct toegang tot meer dan 270.000 voedseldatabase. Voeg indien nodig je eigen voedselgegevens toe en pas ze aan.
  • ✅ Smart Bluetooth: werkt met Bluetooth op iOS en Android. U kunt de weegschaal eenvoudig bedienen via de slimme Apple-app naar Tare, eenheden converteren en de weergavetijd aanpassen.
  • ✅ Track macro’s: stel je gezondheidsdoel, dieet of evenwichtig in evenwicht en maak vooruitgang voor een beter leven. Smart Apple-app helpt u om de portie inname te bewaken, calorieën te berekenen, vierkante maaltijden bij te houden en voedingsgegevens op te slaan.
  • ✅ Nauwkeurige metingen: weegt nauwkeurig alles tussen 3 g en 5000 g in meetstappen van 1 g/0. oz

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ataller Intelligente voedingsweegschaal, keukenweegschaal met smartphone-app voor het koken, calorie-tracking en voedingsanalyse, van roestvrij staal, max. 5000 g, resolutie 1 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten