arboleaf Digitale keukenweegschaal, weegschalen keuken, weegschalen keuken met voedingsrekenmachine, slimme keukenweegschalen met tarrafunctie, USB oplaadbaar, 5kg/0.5g, bunt


€ 38,99

  • Nauwkeurige metingen – Deze keukenweegschaal heeft vier zeer nauwkeurige weegcellen waarmee voedsel kan worden gewogen in een bereik van 0,2 g tot 5 kg in stappen van 0,01 oz/0,5 gram. Hij biedt vijf verschillende meeteenheden, namelijk g/ml/ml (melk)/lb:oz/fl’oz, zodat u uw ingrediënten kunt wegen zoals u dat wilt. Deze weegschaal kan automatisch verbinding maken door Bluetooth in te schakelen, waardoor hij uiterst gemakkelijk te gebruiken is.
  • FUNCTIONELE UPGRADE – De keukenweegschaal digitaal is opgewaardeerd met nieuwe functies waardoor hij via USB kan worden opgeladen zonder vaak batterijen te hoeven kopen. De bijbehorende “Foodiet” app biedt verschillende functies, waaronder het omrekenen van eenheden, tarra en de mogelijkheid om de uitschakeltijd aan te passen. Bovendien geeft de app het gewicht van de keukenweegschaal weer, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het blokkeren van het display.
  • EASY TO CLEAN – Het display en het uiterlijk van de USB-oplaadbare keukenweegschaal zijn ook verbeterd, met een stijlvol LED-scherm met achtergrondverlichting dat gemakkelijk te zien is in zowel sterk als zwak licht. Het geperste glazen ontwerp van de keukenweegschaal heeft geen hoeken of spleten, waardoor het hygiënischer is dan plastic weegschalen. En hij is licht en compact, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen of zelfs cadeau kunt doen.
  • MULTIPELE FUNCTIES – Maar dat is nog niet alles! Deze keukenweegschaal kan worden gebruikt voor verschillende functies buiten het koken om. Moeiteloos wegen harsen, zeep, DIY producten, dierenvoeding en zelfs bartending benodigdheden. Hij is nauwkeurig en handig voor alles van bakken tot het bereiden van salades. En het is een geweldig hulpmiddel voor gewichtsverlies en body sculpting, waardoor het een cadeau is dat gewaardeerd zal worden door familie en vrienden.
  • arboleaf is toegewijd aan het verstrekken van de hoogste kwaliteit producten en diensten aan onze klanten. Als u problemen ondervindt met onze producten na de verkoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke klantenservice zal u graag helpen en de best mogelijke oplossing bieden.
Artikelnummer: B0C9W13JTK Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “arboleaf Digitale keukenweegschaal, weegschalen keuken, weegschalen keuken met voedingsrekenmachine, slimme keukenweegschalen met tarrafunctie, USB oplaadbaar, 5kg/0.5g, bunt”

There are no reviews yet.