Alecto Baby BC29 Babyweegschaal – Digitale weegschaal tot 20 kg, nauwkeurig tot op 5 gr – Stabilisatiesysteem – Extra groot LED-display – Hoge afleesnauwkeurigheid – Automatische uitschakeling – Wit


€ 59,99

  • 【Digitale babyweegschaal】- de Alecto babyweegschaal BC-29 is tot 5 gram precies bij een maximale belasting van 20 kilogram. De perfecte weegschaal om het gewicht van je kind te bewaken en te volgen.
  • 【Eenvoudig in gebruik】- deze babyweegschaal is eenvoudig te bedienen en uitgerust met een groot en overzichtelijk display. Het opzetstuk is afneembaar en eenvoudig te reinigen. De kinderweegschaal beschikt over nulmeting (Tara) zodat doeken en luiers niet worden gewogen.
  • 【Veelzijdig】- de Alecto BC-29 kan natuurlijk ook als dierenweegschaal worden gebruikt omdat hij eenvoudig te bedienen en te reinigen is. Puppy’s, kittens en kleine dieren kunnen op de eenvoudigste manier worden gewogen.
  • 【Accessoires】- de elektronische zuigelingenweegschaal wordt geleverd met een set batterijen en een transporttas (ideaal voor verloskundigen).
  • 【Kwaliteit】- met de Alecto BC-29 kies je voor een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product uit het assortiment van marktleider in Nederland. Al onze producten worden al meer dan 40 jaar door ons team van technici ontwikkeld en geperfectioneerd.
Artikelnummer: B09SRCPH4J Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alecto Baby BC29 Babyweegschaal – Digitale weegschaal tot 20 kg, nauwkeurig tot op 5 gr – Stabilisatiesysteem – Extra groot LED-display – Hoge afleesnauwkeurigheid – Automatische uitschakeling – Wit”

There are no reviews yet.