Mylar foliezakken, hersluitbare zakjes met luchtdichte zakjes, met druksluiting, baggies, ritsfolie, mylar, buit voor etensopslag, party, snoep, koekjes, 10 x 15 cm, 100 stuks


€ 11,99

  • Milieuvriendelijke mylar-zak: de jodsen mylar-foliezakken zijn gemaakt van polyethyleen, aluminiumfolie en polyesterfolie, anti-oxidatie en vochtbestendig, duurzaam en niet gemakkelijk te scheuren of te beschadigen.
  • Ontwerp met ritssluiting: dankzij de ritssluiting kunnen de zakken gemakkelijk worden gesloten en geopend, kunnen ze vele malen worden gebruikt. Afdichtingsstrips die dicht zijn, maken het herbruikbaar en hersluitbaar; er zijn twee insnijdingen op de zak helpen om de zak met ritssluiting snel en gemakkelijk te openen.
  • 100 stuks herbruikbaar: controleer de maat en kleuren zorgvuldig voor de aankoop. Voldoende hoeveelheid en geschikte maat voor dagelijks gebruik en vervanging. Houd sandwiches vers, portioneer je vruchten, noten, snacks, snoep en nog veel meer. Ze zijn echt praktisch.
  • 【Heldere kleuren】Ze zijn glanzend, het holografische effect is super mooi. Stijlvol en praktisch helder raamontwerp om een eenvoudige blik op de voorwerpen in de tas mogelijk te maken, ideaal voor het opbergen en organiseren.
  • Breed toepassingsgebied: je kunt ze gebruiken om kleine en gevoelige voorwerpen zoals sieraden en draagbare tech op te bergen, bijvoorbeeld oordopjes, blauwe tanden, koffiebonen, thee, sieraden, schrijfwaren, kantoorklemmen, visuitrusting, vishaken en dergelijke kleine voorwerpen. Je kunt het voor alle mogelijke dingen gebruiken.
Artikelnummer: B0BHJ4MNSB Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mylar foliezakken, hersluitbare zakjes met luchtdichte zakjes, met druksluiting, baggies, ritsfolie, mylar, buit voor etensopslag, party, snoep, koekjes, 10 x 15 cm, 100 stuks”

There are no reviews yet.