Duronic BS503 Digitale personenweegschaal, 180 kg, groot lcd-display, zeer nauwkeurige sensoren voor nauwkeurige meting, dunne automatische lichaamsweegschaal van milieuvriendelijk bamboe voor

€ 19,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
  • De Duronic BS503 lichaamsweegschaal is een milieuvriendelijke weegschaal die het gewicht van een persoon in kilogram, pond of steen kan meten. De 4 sensoren maken nauwkeurige en betrouwbare resultaten tot 180 kg mogelijk Deze personenweegschaal beschikt over een natuurlijk modern design: het platform is gemaakt van bamboe en beschikt over een natuurlijke afwerking, waardoor hij in elke kamer van het huis en vooral de badkamer past.
  • Om de weegschaal in te schakelen, gewoon erop plaatsen. Het tot nu toe onzichtbare LCD-scherm wordt nu verlicht door blauw licht en geeft binnen enkele seconden leesbare resultaten in zwart weer. Als je klaar bent met wegen, ga je van de weegschaal af en deze schakelt na 10 seconden uit om de batterij vast te houden.
  • Houd je gewicht in de gaten met de Duronic BS503 lichaamsweegschaal. Dankzij de 4 zeer gevoelige sensoren krijg je elke keer nauwkeurige resultaten. Het gewicht kan worden gemeten in kilogram (kg), pond (lb) of stone (st: lb) en schakelen van de ene maateenheid naar de andere is heel eenvoudig met de knop aan de achterkant van het apparaat. Deze personenweegschaal is ontworpen om een gewicht van maximaal 180 kg te dragen.
  • De BS503 meet slechts 28 x 28 x 2,7 cm, dus het compacte formaat maakt het mogelijk om hem bij niet-gebruik gemakkelijk op te bergen. De weegschaal moet op een vlak, stabiel oppervlak worden gebruikt, wij raden het gebruik op een mat niet aan. 1 CR2032-batterij is inbegrepen en een indicator voor bijna lege batterij geeft aan wanneer je hem moet vervangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duronic BS503 Digitale personenweegschaal, 180 kg, groot lcd-display, zeer nauwkeurige sensoren voor nauwkeurige meting, dunne automatische lichaamsweegschaal van milieuvriendelijk bamboe voor” te beoordelen

Gerelateerde producten