Lepulse Lichaamsanalyseweegschaal met handsensoren, met app, weegschaal met lichaamsvet en spiermassa, personenweegschaal met lichaamsanalyse voor 24 gebruikers, 19 meetgegevens

€ 129,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
  • Uitgebreide analyse van de lichaamssamenstelling: deze op acht elektroden gebaseerde lichaamsvetanalyse is onafhankelijk van leeftijd en geslacht en gebruikt echte lichaamssamenstellingsgegevens door je vier ledematen en bovenlichaam direct te meten. De professionele rapporten bieden een duidelijke weergave van de verdeling van lichaamsdiagrammen van meerdere meetwaarden, zodat je je lichaamsvet en spieren kunt ontwikkelen en zo heel gericht kunt trainen.
  • 19 Lichaamssamenstellingsgegevens en trends: deze lichaamsvetweegschaal met app biedt een nauwkeurige meting en analyse van lichaamsgewicht, BMI, lichaamsvet, watergehalte van het lichaam, spiermassa, botmassa, onderhuids vetweefsel, buikvet, enz. En hij levert gedetailleerde verloop samenstelling gedurende dagen, weken, maanden of zelfs jaren en kan je fitnessschema voortdurend aanpassen.
  • Eenvoudig in gebruik: na aansluiting van de app en het uitvoeren van de eerste meting kan de weegschaal acht centrale parameters meten en op het grote, eenvoudig te lezen VA-kleurendisplay weergeven, zonder dat je je app elke keer hoeft aan te sluiten, namelijk gewicht, BMI, lichaamsvet, watergehalte, spiermassa, botmassa, lichaamsleeftijd en lichaamstype. Er kunnen 24 gegevenssets worden opgeslagen en automatisch met de app worden gesynchroniseerd zodra je telefoon met het lichaam vetweegschaal testwinnaar verbonden is.
  • Intelligent gegevensbeheer: deze intelligente handsensor voor lichaamsvet maakt het mogelijk om tot 24 gebruikersprofielen te maken, met individueel gegevensbeheer en automatische gebruikersherkenning. De app biedt de mogelijkheid om gegevens met Apple Health, Google Fit, Fitbit en Samsung Health te delen, zodat je je gezondheid heel comfortabel kunt beheren. Bovendien kun je via Fitdays met vrienden delen wat je al hebt bereikt.
  • Hoge kwaliteit en nauwkeurigheid: deze slimme weegschaal met spiermassa van app is uitgerust met vier zeer nauwkeurige sensoren en de nieuwste BIA-technologie, hij kan je lichaamsgewicht met een nauwkeurigheid van 100 g volgen en een gewicht van maximaal 400 lb verwerken, bovendien past het ITO-gecoate sensorbereik zich aan elke voetmaat aan. De gewichtseenheid is vrij te kiezen (lb, kg, st). Hij kan via USB worden opgeladen en na het eerste volledig opladen 200 keer worden gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lepulse Lichaamsanalyseweegschaal met handsensoren, met app, weegschaal met lichaamsvet en spiermassa, personenweegschaal met lichaamsanalyse voor 24 gebruikers, 19 meetgegevens” te beoordelen