Elektronische hangweegschaal, digitale keukenweegschaal, digitale bagageweegschaal, kraanweegschaal, kofferweegschaal, digitaal met haak, draagbare hangweegschaal, industriële weegschaal, 300 kg, voor

€ 30,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Hangweegschalen
  • Verbeterde hanger: de elektronische hangweegschaal beschikt over een aluminium behuizing met een gesloten lushaak van stevig, dik roestvrij staal en kan tot 300 kg dragen. Dit maakt ze ideaal voor een groot aantal toepassingen, zoals vissen, jagen, landbouw en het vervoer van grote bagage.
  • ➤➤ [Multifunctioneel en nauwkeurig] Het lcd-scherm van de digitale keukenweegschaal geeft meetwaarden in N/lb/kg aan, met een gradatie van 0,1 kg en een nauwkeurigheid van ± 0,1%. Extra functies zoals hold, tare en nul maken deze weegschaal uiterst veelzijdig en praktisch voor gebruik in verschillende situaties.
  • ➤➤ [Intelligent lcd-display] Digitale keukenweegschaal: het 2,5 inch grote lcd-display met achtergrondverlichting van de digitale bagageweegschaal maakt het eenvoudig om meetwaarden in het donker af te lezen. Het toont ook nuttige informatie zoals overbelastingsalarm, batterijbewaking en de automatische uitschakelfunctie om energie te besparen.
  • Hoge weegcapaciteit: met een maximale capaciteit van 300 kg is de elektronische hangweegschaal ideaal voor zware lasten en grote voorwerpen. De digitale bagageweegschaal met nauwkeurige verdeling van de digitale weegschaal van slechts 0,2 kg zorgt voor nauwkeurige metingen, wat hem tot een onmisbaar gereedschap voor een groot aantal taken maakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektronische hangweegschaal, digitale keukenweegschaal, digitale bagageweegschaal, kraanweegschaal, kofferweegschaal, digitaal met haak, draagbare hangweegschaal, industriële weegschaal, 300 kg, voor” te beoordelen

Gerelateerde producten