TOWEAR Huisdiervoer maatschepschaal, digitale keukenmaatlepel voor hondenkat, nauwkeurige hondenvoer maatschep, maatschepje voor vloeistof/droog product, max 800 g

€ 16,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Weeglepels
  • Nauwkeurig en handig: TOWEAR maatlepelschaal, maximaal gewicht tot 800 g, de foutwaarde binnen 10 g, dit is een hoge precisie elektronische weegschaal, bespaart laderruimte en vermindert de noodzaak om sets maatbekers en lepels op te bergen.
  • Toepassing: Het meten van Schaal is geschikt voor vaste en vloeibare producten, zoals het wegen van voedsel voor huisdieren (Hond, Kat, Vogel enz. ), boter, meel, specerijen, koffiebonen, water, sap en meer. Kwantitatieve voeding helpt de gezondheid van huisdieren en voorkomt obesitas, zeer ideale scheppen voor huisdiervoeding voor de meeste gastheren.
  • 5 wegingseenheden: u kunt kiezen uit g/ml/cup/fl.oz/oz om van eenheid te schakelen door op de UNIT bodem te drukken, voldoen aan uw verschillende behoeften.
  • Digitale lcd-schermweergave: digitale lepelweegschaal met LCD-display en CR2032-knop lithiumbatterij (meegeleverd), balansaanpassingsfunctie zorgt voor nauwkeurige meting. Eenvoudig te lezen en te gebruiken.
  • Opmerking: Druk op de aan/uit-knop om de weegschaal op nul te zetten. De schaal moet worden gereset naar nul voordat u wegen,anders zullen er fouten zijn. Houd bij het wegen van het voedsel de balans van de maatlepel, anders kunnen er fouten optreden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TOWEAR Huisdiervoer maatschepschaal, digitale keukenmaatlepel voor hondenkat, nauwkeurige hondenvoer maatschep, maatschepje voor vloeistof/droog product, max 800 g” te beoordelen

Gerelateerde producten