Lepulse F4 Pro Lichaamsvetweegschaal, oplaadbaar, met lichaamsvet en spiermassa, lichaamsvetanalyse, trend, lichaamsanalyseweegschaal, digitale personenweegschaal, groot display, 15 indicatoren

€ 79,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
  • Analyse van 15 lichaamssamenstellingsgegevens: Meet en registreer 15 basisanalyses van lichaamssamenstelling, waaronder gewicht, lichaamsvet, lichaamsvetpercentage, spiermassa, BMI en meer. Met deze gegevens kun je je op de hoogte houden van je fysieke conditie en je begeleiden om gezond te blijven. Bovendien levert de Lescale F4 pro weegschaal personen met lichaamsvet en spiermassa hartslag en hartindex, zodat je je hartgezondheid in het oog kunt houden.
  • Groot kleurendisplay: onze persoonlijke weegschaal kan 8 gegevens direct op het kleurendisplay weergeven en kan het gewicht, het lichaamsvet en de spiermassa van de afgelopen 7 dagen registreren en direct als trenddiagram weergeven. Na het verbinden met de app kan de personenweegschaal digitaal werken zonder verbinding met de app en de gegevens kunnen na het verbinden met de app met de mobiele telefoon worden gesynchroniseerd. (Alleen weergave van het gewicht, sluit de toepassing aan.)
  • Hoge nauwkeurigheid en oplaadbaar: onze digitale weegschaal maakt gebruik van ITO-membraanelektroden en het meetoppervlak van de elektroden is groter dan die van metaalelektroden, het is geschikt voor elke voetmaat. Heeft een weegbereik van 3-180 kg. Je kunt het apparaat (kg/lb/st) ook via de app wijzigen. Het is oplaadbaar en je kunt hem met de type C-kabel (meegeleverd) opladen als op de weegschaal de indicator “zwakke batterij” of “LO” wordt weergegeven.
  • Fitdays gesynchroniseerd met fitness-apps: de app levert gedetailleerde trends in je lichaamssamenstelling gedurende dagen, weken, maanden en zelfs jaren, zodat je je fitnessvoortgang kunt volgen; de app werkt ook met Fitbit, Apple Health, Google Fit, Samsung Health Sync-gegevens. (App beschikbaar in 23 talen incl. Duits)
  • Lichaamsanalyseweegschaal voor het hele gezin: je kunt tot 24 ledenprofielen maken om meerdere gebruikers te volgen, de app detecteert automatisch en wijst metingen toe aan individuele profielen; babymodus houdt het gewicht van de jongste leden bij. Perfect voor familie en vrienden, sporters of dagelijks gebruik. (Voer de grootte, de leeftijd en het geslacht van elke gebruiker precies in.)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lepulse F4 Pro Lichaamsvetweegschaal, oplaadbaar, met lichaamsvet en spiermassa, lichaamsvetanalyse, trend, lichaamsanalyseweegschaal, digitale personenweegschaal, groot display, 15 indicatoren” te beoordelen