Lichaamsvetweegschaal, digitale personenweegschaal, smart weegschaal, lichaamsanalyseweegschaal, diagnoseweegschaal, bluetooth, analyse, lichaamswaarden, lichaamsvet, BMI, gewicht, spiermassa, BMR enz

€ 14,39


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Personenweegschalen
  • Bewaak je gezondheidstoestand: aangedreven door onze geavanceerde technologie is de lichaamsvetweegschaal niet alleen een lichaamsvetweegschaal, maar ook een lichaamsmonitor. Na elke meting kun je je lichaamsmaten direct op de bio-impedantieschaal bekijken, bovendien kun je de veranderingen in de lichaamsgegevens in de app bekijken, met deze schaal kun je de intensiteit van je laatste training bepalen.
  • 26 sleutelparameters: je kunt de 26 sleutelparameters met de 4 zeer nauwkeurige sensoren analyseren, die een nauwkeurige meting mogelijk maken. Het is daarom mogelijk om lichaamsgewicht, BMI, vetgehalte, spierpercentage, visceraal vetgehalte, botmassa, watergehalte, basaal metabolisme, obesitas, eiwitgehalte en vetvrije lichaamsmassa te bepalen en de lichaamsleeftijd enz.
  • Synchronisatie met app en tracking: OKOK-app voor iOS en Android om meer gegevens te krijgen voor een uitgebreide analyse van de lichaamssamenstelling. Je kunt je voortgang in de app volgen om je fitnessdoelen te bereiken.
  • USB-oplaadbaar: snel opladen via USB, handig en overal oplaadbaar, niet alleen met een direct op het elektriciteitsnet aangesloten adapter, je kunt een powerbank, laptop of pc als stroombron voor het opladen van de accu gebruiken. Dit spaart het milieu en bespaart energie, het lastige vervangen van de batterij is in de toekomst niet nodig, het opladen werkt net als bij een smartphone.
  • Ondersteuning van meerdere gebruikers voor het delen van een weegschaal: je kunt in de OKOK-app meerdere accounts voor meerdere gebruikers maken, waarin je alle gegevens van alle familieleden kunt opslaan. Je kunt jezelf altijd zonder je mobiele apparaat wegen. De gegevens worden met de app gesynchroniseerd zodra je mobiele apparaat is verbonden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lichaamsvetweegschaal, digitale personenweegschaal, smart weegschaal, lichaamsanalyseweegschaal, diagnoseweegschaal, bluetooth, analyse, lichaamswaarden, lichaamsvet, BMI, gewicht, spiermassa, BMR enz” te beoordelen