EUROPAPA® Digitale keukenweegschaal, 1 G/5 kg gramweegschaal met groot lcd-display, digitale brievenweegschaal met groot roestvrijstalen weegoppervlak, 5 maateenheden, tarra-functie

€ 17,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Nauwkeurig gewicht: onze digitale keukenweegschaal is uitgerust met 4 zeer nauwkeurige sensoren die gewichten in stappen van 1 gram nauwkeurig meten tot een maximaal gewicht van 5 kg. De keukenweegschaal kan bovendien worden omgeschakeld naar 5 maateenheden: g/ml /oz/lb:oz/fl oz, om aan verschillende behoeften te voldoen, wat hem ideaal maakt voor het nauwkeurig wegen van kook- of bakingrediënten en melkmeting.
  • Gemakkelijk te reinigen: onze weegschaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen voor een lange levensduur. Het gladde oppervlak van deze keukenaccessoires kan gemakkelijk worden afgeveegd, waardoor je tijd en moeite bespaart bij de hygiëne.
  • Energiebesparend en automatische uitschakeling: onze weegschaal werkt op 3 AAA-batterijen (inbegrepen) en beschikt over een automatische uitschakeltijd van 180 seconden om stroom te besparen en de levensduur van de batterijen te verlengen, zodat ze gemakkelijker kunnen worden vervangen. Tip: als je de keukenweegschaal gedurende een langere periode niet gebruikt, moet je de batterijen uit het batterijvak halen om de levensduur van de batterijen te verlengen.
  • Tarra-functie: deze keukenweegschaal beschikt over een praktische tarrafunctie. Door op de tarra-knop te drukken wordt het gewicht van de container op nul ingesteld, zodat je de weeglading heel eenvoudig nauwkeurig kunt aflezen. Dit is bijzonder nuttig bij het wegen van vloeistoffen of poeders.
  • Comfortabel en praktisch: onze zwarte keukenweegschaal in krantenvorm en met de afmetingen van een tablet kan gemakkelijk worden opgeborgen, zonder dat hij ruimte in de keuken inneemt. Het display met achtergrondverlichting geeft automatisch de meetgegevens aan en is zowel bij daglicht als in zwak verlichte omgevingen goed zichtbaar. Onze keukenweegschaal kan in een groot aantal scenario’s worden gebruikt, zoals bij het koken en bakken, bij het meten van ingrediënten, bij gezonde diervoeding en nog veel meer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EUROPAPA® Digitale keukenweegschaal, 1 G/5 kg gramweegschaal met groot lcd-display, digitale brievenweegschaal met groot roestvrijstalen weegoppervlak, 5 maateenheden, tarra-functie” te beoordelen