Ataller Digitale keukenweegschaal, gehard glazen paneel, capaciteit van 10 kg, voedselweegschalen met LED-display en 1 g verhogingen voor bakken, koken, keto en maaltijdbereiding, zwart

€ 19,98


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • ✔ Zeer nauwkeurige meetschaal: met een capaciteit van 10 kg/22 Ib en vier ingebouwde uiterst nauwkeurige belastingssensoren, stelt Ataller digitale keukenweegschaal gebruikers in staat ingrediënten toe te voegen in stappen van 0,05 oz/1g.
  • ✔ Veelzijdige kenmerken: Ataller keukenweegschaal biedt functies zoals metingen tot gram/oz, 4 meeteenheden (g/lb: oz/oz/ml), tarrafunctie, glad en gemakkelijk te reinigen oppervlak van gehard glas en contrastrijk LED-display; alle functies die je nodig hebt en verwacht in een keukenweegschaal.
  • ✔ Aan/uit-schakelaar: Ataller digitale voedselweegschaal heeft een touch-key ontwerp. Raak eenmaal de schakelaar “AAN/UIT” aan om het scherm in te schakelen, houd het 3 seconden vast om het uit te schakelen en het display wordt automatisch uitgeschakeld na 2 minuten inactiviteit.
  • ✔ Laagspanning en overbelastingswaarschuwing: Ataller gehard glas keukenweegschaal is uitgerust met een laagspanning- en overbelastingswaarschuwingssysteem. Als er nog maar een zeer kleine hoeveelheid spanning (minder dan 2,4V) over is, knippert het display het pictogram “Lo” om een waarschuwing te verzenden. Omgekeerd, wanneer de belasting groter is dan 10600 g, zal het display “EEEEE” weergeven als een waarschuwing.
  • ✔ Klantenservice: Ataller biedt een garantie van 24 maanden die kan worden gebruikt als er een storing is als gevolg van een constructie- of materiaalfout in deze digitale voedselweegschaal. Neem contact met ons op om te werken voor een oplossing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ataller Digitale keukenweegschaal, gehard glazen paneel, capaciteit van 10 kg, voedselweegschalen met LED-display en 1 g verhogingen voor bakken, koken, keto en maaltijdbereiding, zwart” te beoordelen