Digitale keukenweegschaal 10 kg keukenweegschaal met lcd-display en tarra-functie, keukenweegschaal voor bakken en koken, meten van ingrediënten, precies 1 g – (zwart)

€ 20,00


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Nauwkeurig wegen: de digitale keukenweegschaal van Letron beschikt over geïntegreerde 4 zeer nauwkeurige belastingsensoren, die snel de minimale gewichtstoename van 1 g en het maximale draagvermogen van 10 kg kunnen aflezen. Het aanbevolen minimumgewicht bedraagt 6 tot 10 gram.
  • Meerdere functies: je kunt schakelen tussen 6 maateenheden (g/kg/lb/oz/ml/melkml) om verschillende levensmiddelen en ingrediënten te meten. Deze digitale weegschaal is ontwikkeld voor beter koken, bakken en gezonder eten en is ook ideaal voor het meten van ingrediënten, sieraden, goud, brieven, kunsthandwerk en pakketten.
  • Gemakkelijk af te lezen: het contrastrijke, verlichte lcd-display van onze multifunctionele keukenweegschaal maakt de weeggetallen zeer duidelijk, ook in een donkere omgeving is onze weegschaal zeer goed afleesbaar. Aangedreven door 2 AAA-batterijen (meegeleverd) met een op 120 seconden ingestelde automatische uitschakeltijd om de levensduur van de batterij te verlengen.
  • Eenvoudig te reinigen: onze precisieweegschaal heeft een naadloos oppervlak zonder openingen rond de knoppen, zodat er geen water of poeder in de toetsen komt. Het matte oppervlak is bestand tegen vingerafdrukken en etensresten en vergemakkelijkt de reiniging.
  • Tarra-functie: met de Tare-knop kun je heel eenvoudig het gewicht van de plaat of container en heel eenvoudig nauwkeurige ingrediënteninformatie krijgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Digitale keukenweegschaal 10 kg keukenweegschaal met lcd-display en tarra-functie, keukenweegschaal voor bakken en koken, meten van ingrediënten, precies 1 g – (zwart)” te beoordelen