arboleaf Keukenweegschaal, zwart, 10 kg/0,5 g, met app, digitale keukenweegschaal, bluetooth, met voedingswaarde-analyse en tarra-functie, van 3 mm gehard glas, led-display, helder zicht

€ 26,37


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Nauwkeurige meting: de zwarte arboleaf keukenweegschaal beschikt over vier zeer nauwkeurige sensoren voor gewichten tot 10 kg (met een nauwkeurigheid van 0,5 g stappen). Deze digitale keukenweegschaal biedt 5 verschillende maateenheden: g/ml/ml (melk)/lb: oz/fl: oz, zodat je ingrediënten naar behoefte kunt wegen. De intelligente keukenweegschaal is eenvoudig te bedienen, omdat hij automatisch via Bluetooth verbindt.
  • Led-display en eenvoudig te reinigen: de keukenweegschaal met led-display is zowel bij fel als bij slecht licht goed afleesbaar. De voedselweegschaal van 3 mm gehard glas heeft geen hoeken en randen en is licht en mooi. Het grote glasplaat van 21 x 18 cm is waterdicht en kan eenvoudig met een vochtige doek of een natte papieren doek worden afgeveegd, gemakkelijk te reinigen.
  • Voedingsanalyse: deze keukenweegschaal kan je helpen om de dagelijkse voedselinname in de arboleaf app te registreren en te volgen. Inclusief calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten enz. geeft de weegschaal je een duidelijk beeld van je eigen gegevens in elke fase. Zo kun je de doelen voor fitness, vetverlies en andere activiteiten gemakkelijk bereiken.
  • Touch-bediening en automatische uitschakeling: de exacte keukenweegschaal kan door aanraking worden bediend en als hij met de app is verbonden, kun je de slimme keukenweegschaal ook vanaf je mobiele telefoon bedienen en eenvoudig schakelen tussen eenheden en tarra. Keukenweegschaal met tarra-functie schakelt automatisch na twee minuten uit en je kunt ook de gewenste uitschakeltijd in de app instellen.
  • Multifunctioneel: de gramweegschaal kan worden gebruikt voor het wegen van hars, zeep, doe-het-zelfproducten en meer. De keukenweegschaal kan ook worden gebruikt om kattenvoer, hondenvoer, enz. voor gezondere maaltijden voor huisdieren bakken, salades, koken, baard en verbetering van de levenskwaliteit te wegen: het is een ideaal cadeau voor familie en vrienden.
  • Instructies voor het verbinden van de app: voordat je de app verbindt, moet je de bluetooth-machtiging activeren en vervolgens de app en de keukenweegschaal openen. Klik op de dieetmodule om de meetindicator te bekijken en wacht een tijd tot er automatisch verbinding met het apparaat is gemaakt. Je kunt ook een apparaat toevoegen, de “keukenweegschaal” selecteren, het apparaat met de naam “CK10G” zien en het apparaat selecteren om aan te sluiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “arboleaf Keukenweegschaal, zwart, 10 kg/0,5 g, met app, digitale keukenweegschaal, bluetooth, met voedingswaarde-analyse en tarra-functie, van 3 mm gehard glas, led-display, helder zicht” te beoordelen