Retoo Keukenweegschaal met kom, tot 5 kg, kookweegschaal met afneembare kom voor bakken en koken, lcd-display, digitale weegschaal, huishoudweegschaal met grote mengkom, weegschaal, zwart

€ 15,79


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Comfortabele kom met een diameter van 13 cm – de keukenweegschaal is ontwikkeld door mensen die graag koken, voor mensen die graag koken. In tegenstelling tot gewone keukenweegschalen beschikt deze over een geïntegreerde kom, waarmee je probleemloos fruit, groenten, vlees, vis en zelfs losse producten zoals meel, gries, rijst, je favoriete ontbijtvlokken en nog veel meer kunt wegen. De kom is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is.
  • Automatische uitschakeling en automatische kalibratie: de weegschaal schakelt uit als hij langere tijd niet wordt gebruikt, waardoor batterijen worden bespaard, zelfs als je vergeet hem uit te schakelen. De keukenweegschaal kalibreert zichzelf, zodat je hem niet hoeft te repareren en de levensduur van dit apparaat verlengt. Het geheel wordt verpakt in een elegante originele verpakking.
  • Perfect voor op het werk: als je bij je werk veel dingen met grote precisie moet meten, is dit apparaat precies wat je zoekt. Het compacte formaat betekent dat je hem kunt meenemen of overal kunt opbergen en hij neemt zeer weinig ruimte in je kledingkast in. De weegschaal maakt het mogelijk om in verschillende eenheden (G, OZ, lb) te meten, zodat hij een aanvulling kan zijn op vele wedstrijden. Functionaliteit gecombineerd met bruikbaarheid!
  • Functioneel thuis: iedereen die een dieet volgt, heeft een nauwkeurige meting van elk ingrediënt nodig. Daarvoor is deze weegschaal perfect. De meetnauwkeurigheid van de keukenweegschaal tot 1 gram en het maximale gewicht van 5 kg passen perfect bij elke maaltijd, ook als hij voor het hele gezin of huishoudelijk wordt bereid. Dankzij de mooie kleur past het perfect in de stijl van elke keuken en geeft het nog meer charme.
  • Leesbaar lcd-display: de weegschaal heeft een leesbaar display op de voorzijde. De weegschaal heeft de functie om het gewicht van de container of de daarop geplaatste voorwerpen af te trekken – de tarra-functie. Een ander voordeel van dit apparaat zijn duidelijke meldingen van zwakke batterij (LO) wanneer de weegschaal 5 kg overschrijdt (0 ld) en wanneer het gewogen product instabiel is (OUT2).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Retoo Keukenweegschaal met kom, tot 5 kg, kookweegschaal met afneembare kom voor bakken en koken, lcd-display, digitale weegschaal, huishoudweegschaal met grote mengkom, weegschaal, zwart” te beoordelen