Ankilo Grote digitale keukenweegschaal, dual-platform 10 kg & 1 kg, levensmiddelweegschaal voor bakken en koken, levensmiddelweegschaal met twee precisie 1 g & 0,1 g, eenheidomrekening, voor thuis,

€ 27,61


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Dubbele schalen en nauwkeurige metingen: deze keukenweegschaal beschikt over twee onafhankelijke schalen voor nauwkeurige metingen. Het grotere platform heeft een meetbereik van 1 g tot 10 kg, terwijl het kleinere platform van 0,1 g tot 1 kg reikt. Met dit ontwerp kun je gemakkelijk aan je verschillende eisen voor nauwkeurigheid en capaciteit voldoen. De weegschaal is uitgerust met een zeer nauwkeurig sensorsysteem om nauwkeurige metingen te garanderen.
  • Grote keukenweegschaal met tarra-functie: de digitale weegschaal beschikt over een praktische Tarra-knop, die automatisch het gewicht van schalen of containers aftrekt en je het nettogewicht van je ingrediënten weergeeft. Houd er rekening mee dat bij gebruik van de “Tare”-knop het gecombineerde gewicht van je kom en levensmiddelen niet meer dan 10 kg mag bedragen.
  • Nauwkeurige keukenweegschaal met multi-unit conversie: geniet van het comfort van het eenvoudig wisselen tussen verschillende eenheden. Beide platforms ondersteunen de volgende eenheden: gram (g), pond (lb), ounces (oz), pond en ounces (lb:oz), milliliter (ml) en melkmilliliter (MILK ml). Het is vermeldenswaard dat het grotere platform ook kilogram (kg) bevat als extra eenheid. Hiermee kun je niet alleen vaste stoffen wegen, maar ook vloeistoffen en poeder nauwkeurig meten.
  • Voedselweegschaal met automatische uitschakelfunctie: werkt op 2 AAA-batterijen (meegeleverd), is deze digitale keukenweegschaal uitgerust met een automatische uitschakelfunctie. Als de weegschaal een bepaalde tijd niet wordt gebruikt, schakelt het scherm automatisch uit om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien wordt je gewaarschuwd als het batterijniveau bijna leeg is of de weegschaal overbelast is.
  • Eenvoudig te bedienen en afleesbare grote keukenweegschaal: de dubbele voedselweegschaal is uitgerust met bijbehorende toetsen en displays, zodat hij eenvoudig te bedienen en af te lezen is. Je kunt gemakkelijk meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren, wat ze tot een grote hulp in de keuken en bij het bakken maakt. De weegschaal beschikt over een groot 66 x 40 mm lcd-display, dat een betere zichtbaarheid garandeert en het je gemakkelijker maakt om je resultaten af te lezen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ankilo Grote digitale keukenweegschaal, dual-platform 10 kg & 1 kg, levensmiddelweegschaal voor bakken en koken, levensmiddelweegschaal met twee precisie 1 g & 0,1 g, eenheidomrekening, voor thuis,” te beoordelen