Digitale keukenweegschaal, USB opladen, precisieweegschaal, 0,1 g, koffieschaal, koffieweegschaal met timer, espressoweegschaal, keukenweegschaal, digitale voedselweegschaal, digitale weegschaal voor

€ 19,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • ➤➤Zeer nauwkeurige sensor en timer: de digitale keukenweegschaal beschikt over een zeer nauwkeurige belastingsensor die nauwkeurige gewichtsmetingen met een nauwkeurigheid van 0,1 g en een maximaal gewicht van 3 kg mogelijk maakt. De geïntegreerde timer van de koffieweegschaal met timer is tot 1 seconde nauwkeurig en loopt tot 99 minuten en 59 seconden, waardoor de brouwtijd eenvoudig kan worden geregeld. Ook ideaal als precisieweegschaal 0,1 g Coffee Scale.
  • ➤➤Veelzijdige toepassingen: deze digitale keukenweegschaal biedt 3 verschillende eenheden (gram, ounces, ml) om te schakelen, waardoor hij ideaal is voor het wegen van vaste stoffen, vloeistoffen en poeders. Hij is perfect geschikt voor het bereiden van espresso, koken en bakken. Het led-scherm met hoge resolutie zorgt ervoor dat de koffieweegschaal met timer ook in donkere omgevingen gemakkelijk kan worden afgelezen. Deze functies maken hem tot de perfecte precisieweegschaal 0,1 g Coffee Scale.
  • ➤➤Hoogwaardige materialen en touchscreen-knop: de digitale keukenweegschaal is gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen, die bestand zijn tegen hoge temperaturen, waterdicht en duurzaam. De zeer gevoelige touch-toetsen maken de bediening eenvoudig en comfortabel. De vier toetsen zijn duidelijk en intuïtief geplaatst, wat het gebruik van de koffieweegschaal met timer vergemakkelijkt en het tot de ideale precisieweegschaal van 0,1 g koffieschaal maakt.
  • ➤➤ ➤Type-C-opladen en energiebesparing: de digitale keukenweegschaal is oplaadbaar met een type C-kabel en kan tot 3 maanden worden gebruikt bij volledige oplading. De automatische uitschakeling na 60 seconden zonder bediening verlengt de levensduur van de batterij en is milieuvriendelijk. Deze functie maakt de precisieweegschaal 0,1 g Coffee Scale bijzonder praktisch en duurzaam.
  • ➤➤Tarra-functie en intelligente tips: de digitale keukenweegschaal beschikt over een tarra-functie die het nettogewicht van levensmiddelen gemakkelijk laat bepalen. Daarnaast biedt de koffieweegschaal met timer-indicatoren voor laag batterijniveau en overbelasting, wat bijdraagt aan het juiste gebruik en een langere levensduur van het product. Deze functies maken het tot de perfecte precisieweegschaal 0,1 g Coffee Scale voor dagelijks gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Digitale keukenweegschaal, USB opladen, precisieweegschaal, 0,1 g, koffieschaal, koffieweegschaal met timer, espressoweegschaal, keukenweegschaal, digitale voedselweegschaal, digitale weegschaal voor” te beoordelen