Ankilo Keukenweegschaal, koffieweegschaal met timer, oplaadbare digitale espressoweegschaal met 3 eenheden, 3 kg/0,1 g, zeer nauwkeurige espressoweegschaal, druppelkoffieweegschaal, koffieschaal,

€ 24,99


Toevoegen aan winkelwagenCategorieën: Keukenweegschalen
  • Verbeterde timing koffieweegschaal: onze digitale koffieweegschaal is gemaakt van hoogwaardig ABS schaal en frame, met een 135 °C hittebestendig oppervlak, zeer duurzaam. Je hoeft je geen zorgen te maken over schade door hitte aan het oppervlak van de koffieweegschaal. In combinatie met een ingebouwde timer kun je de unieke smaak en het plezier van handgemaakte koffie beleven.
  • Ultrahoge precisie: de espressoweegschaal is uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren en vloeistofmeettechniek om hem betrouwbaarder en sneller te maken. Graduatie van 0,1 g en een bereik van 1 g-3000 g. Ideaal voor het meten van het vloeistofvolume, het koken van levensmiddelen, thuis koken, bakken en de uitgifte van specerijen.
  • Geïntegreerd design en waterdicht: de keukenweegschaal heeft een geïntegreerd ontwerp, geen extra knoppen, glad oppervlak, geen doodlopende weg, eenvoudig te reinigen en te onderhouden, terwijl er ook perfecte waterdichte prestaties zijn. Met de minimalistische stijl is het een leuk cadeau voor de keuken en op kantoor. Opmerking: zorg ervoor dat er geen vloeistof in de laadaansluiting komt.
  • Led-display en eenvoudige bediening: de digitale koffieweegschaal beschikt over een HD-led-display en een zeer gevoelige touch-bediening en kan de gegevens ook in donkere of ruwe omgevingen duidelijk aflezen, wat je bediening eenvoudiger en aangenamer maakt.
  • 【Type-C oplaadbaar】De weegschaal heeft een krachtige batterij, die is afgestemd op een energiebesparende microprocessor, die ongeveer 3 maanden met één lading kan worden gebruikt. Opladen met type C-kabel, je hoeft geen batterijen te kopen en te vervangen, en hij is altijd en overal beschikbaar. Standaard 60 seconden, geen werking, automatische uitschakelfunctie, verhoogt de levensduur van de batterij, intelligenter en energiebesparend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ankilo Keukenweegschaal, koffieweegschaal met timer, oplaadbare digitale espressoweegschaal met 3 eenheden, 3 kg/0,1 g, zeer nauwkeurige espressoweegschaal, druppelkoffieweegschaal, koffieschaal,” te beoordelen